Nya bostäder nära salta havsbad och citypuls

Strax utanför Göteborgs stadskärna växer ett nytt och spännande bostadsprojekt fram i Frölunda Park. Här byggs Korallen, ljusa och moderna bostadsrätter – bara 15 minuter från salta havsbad och stadspuls. 

Korallen blir ett modernt bostadsprojekt i Frölunda Park. Bild: Balder.

Frölunda Park växer med ännu ett nytt bostadskvarter. Här bygger Balder, en av Sveriges största bostadsutvecklare, Korallen. I föreningen blir det totalt 65 bostadsrätter om 23-103 kvadratmeter, fördelat på 1-4 rum och kök. 

– Bygget är i full gång och om ett par månader kommer du också att kunna se och uppleva bostäderna i Korallen på riktigt, säger Marcus Gunnarsson, projektutvecklare på Balder. 

Klicka här för att göra en intresseanmälan på Korallen.

Frölunda Park har snabbt blivit en högt eftertraktad stadsdel, och Balder har redan sålt så många som 276 bostadsrätter i området. Passa på att göra en intresseanmälan redan nu för att inte missa säljstarten hösten 2023. Inflyttningen sker från och med i början av 2024. 

Bostäder för livets alla olika skeden 

Föreställ dig att komma hem till ditt alldeles nya hem i Korallen. Här möts du av parkettgolv, ljusa kulörer, nya vitvaror och stora fönster som låter ljuset flöda in. Oavsett bostadens storlek, får alla antingen en privat balkong eller fransk balkong – vissa får till och med båda. Och bilen parkerar du smidigt i närliggande parkeringshus. 

Njut av sommarkvällar och vänners sällskap på balkongen. Bild: Balder

Oavsett var du befinner dig i livet har Korallen något för dig. Från mindre lägenheter med mycket förvaring – perfekt som ett första boende, till rymligare bostäder för par som vill flytta ihop eller familjer som letar efter större. Även juridiska personer kan köpa en bostad i Korallen, idealiskt för de som vill hyra ut bostaden inom företaget. 

Anmäl ditt intresse för Korallen – klicka här.

Balder värdesätter även utrymmet utanför hemmets fyra väggar. Det märks inte allra minst att på innergården där det finns plats för såväl härliga grillkvällar i goda vänners sällskap, som barnens lek. I området finns det även ett bra utegym, en modern och frodig park, samt gemensamma utrymmen som skapar en atmosfär av samhörighet och gemenskap i närområdet. 

Allt på ett behagligt avstånd

Allt du behöver för att få ihop vardagspusslet finns inom räckhåll. Redan nu finns en etablerad matbutik på andra sidan vägen, och i samband med inflyttningen våren 2024 kommer flertalet verksamheter att öppna i entréplan. 

Shoppa och göra ärenden på närliggande Frölunda torg, eller varför inte cykla en kvart till några av Göteborgs finaste badplatser? Restauranger och nöjen hittar du i centrala Göteborg. Med ett hem i Korallen får du det bästa av två världar: stadslivets puls och naturens ro. 

Upptäcka alla fördelar med Korallen

Det finns många fördelar med att köpa en bostad i Korallen. När projektet säljstartar har du möjlighet att besöka Balders visningslägenhet. På så sätt har du möjlighet att se och uppleva ditt nya hem innan inflyttningen sker om mindre än ett år, i början av 2024.

I närområdet finns allt du behöver för att få ihop vardagen. Bild: Balder

För Balder är det viktigt att du känner dig trygg med ditt bostadsköp. När du köper en bostad av Balder ingår därför En Trygg Affär, ett erbjudande som kan underlätta inför inflyttningen. I Korallen kan du dessutom känna dig trygg från påverkan av marknadssvängningar, då tidsintervallet mellan köp och inflyttning är mycket kort. 

Vill du veta mer om Korallen – läs mer här.

– För över tio år sedan påbörjade vi en storsatsning i Frölunda park med ambitionen att rusta upp det befintliga området och addera moderna bostäder. Korallen blir en av våra absolut sista pusselbitar, säger Marcus avslutningsvis.