Nya ljusa lägenheter – nära stadskärnan

Nu byggs nya, härliga bostäder i Midsommarkransen – utmärkt för dig som vill bo med småstadskänsla men ändå ha nära till stadskärnan. Här finns gott om mysiga, lokala butiker och restauranger samtidigt som du tar dig in till stan på bara några minuter.

Här har du mer än det allra nödvändigaste runt knuten. Illustration: Besqab.

Bostadsutvecklaren Besqab bygger det nya projektet Boston i Midsommarkransen. Lägenheterna, som blir om 1-4 rok, blir öppna och ljusa, där planlösningarna är väl planerade för en enkel och smidig vardag. Bostäderna är inflyttningsbara från november 2023.

Här kan du göra en intresseanmälan för Boston

– Midsommarkransen är känt för sin småstadskaraktär med lokala, mysiga butiker för mat, kläder och inredning. Caféer och restauranger finns det också gott om, det är precis som i en liten stad. Och med tunnelbanan tar man sig smidigt in till stan på bara några minuter, säger Karl Kolb, projektledare på Besqab. 

I närheten ligger Svandammsparken som bjuder in till allt från sena picknick-kvällar till parklek. Under varma sommardagar kan du sätta dig på cykeln eller promenera ner till Liljeholmskajen som är en populär samlingsplats för både stora och små. Dessutom ligger populära Vinterviken, som bjuder på vacker natur och badplatser, i nära anslutning. 

Planlösningarna är öppna och ljusa. Illustration: Besqab.

Vackert hus med karaktär   

Du har väl inte missat filmen om Boston? Titta här!

Boston, som består av 47 öppna och ljusa lägenheter, smälter väl in i det befintliga området och förstärker dess karaktär. I nära anslutning till huset planeras en ny grundskola. I samband med detta kommer även nya cykelbanor och promenadstråk anläggas. 

– Här bor du i ett vackert bostadshus med röd tegelfasad och karakteristisk vågig form som smälter fint in i den befintliga miljön samtidigt som det tillför något nytt i kvarteret. Småstadskänslan och närheten till stan får du på köpet, säger Karl. 

Besök Besqabs visningslägenhet – boka visningstid.

Du kan välja bland två inredningsval: Solid och Säsong. I Solid är inredningen inspirerad av den svenska naturen och det kalla nordiska ljuset. I Säsong har inspirationen hämtats från den urbana världen där färgskalan och uttrycket hämtas från aktuella trender. Kulörerna går i smakfulla toner och materialen är noggrant utvalda. 

Klicka här för att kontakta ansvarig mäklare.

I Boston byggs 47 nya lägenheter. Illustration: Besqab.

Alltid tryggt med Besqab 

Med Besqabs Trygghetspaket i ryggen kan du som köpare alltid känna dig säker i ditt bostadsköp. De säkerställer bland annat att föreningen har god ekonomi och att du kan sälja din tidigare bostad i lugn och ro. Dessutom får du, genom ett tillträdesskydd, hjälp med boendekostnaden om försäljningen av din gamla bostad drar ut på tiden. 

Här kan du läsa mer om Besqabs Trygghetspaket.

– Inför produktionsstart tecknas alltid en försäkring som garanterar att vi på Besqab färdigställer bygget. Dessutom sker en slutbesiktning som görs av en oberoende besiktningsman innan du flyttar in. Sedan utförs en garantibesiktning efter två år för att säkerställa att allt är fortsatt bra och att inga fel har uppkommit, säger Karl. 

Inflyttningsklara bostäder

Nu finns tillfälle att köpa en nyproducerad lägenhet med inflyttning i nära antågande. I Boston hittar du hem som du kan få nyckeln till idag – eller iallafall inom några månader. Helt inflyttningsklara och redo för ditt liv, din vardag och alla spår den lämnar efter sig. Allt är redan klart, och du får alla fördelar med att köpa en nyproducerad bostad – direkt.

Se inflyttningsklara bostäder i Boston.

Sveriges nöjdaste bostadskunder – för andra året i rad

Besqab har Sveriges nöjdaste bostadskunder för andra året i rad, det visar Prognoscentrets årliga undersökning. Läs mer om utmärkelsen och hur Besqab jobbar för att sprida boglädje och skapa hållbara hem och boendemiljöer.