Kvadratsmarta radhus med trygg månadsavgift i Tygelsjö

Vill du flytta ut från stan, men ändå ha nära till allt? Nu bygger OBOS lättskötta radhus i Tygelsjö med goda kommunikationer till Malmös stadspuls. I Brf Dahlia kan du slappna av med både låga driftkostnader och med trygg månadsavgift till 2029.

Brf Dahlias egna park med lekplats. Illustration: OBOS

I populära Tygelsjö bygger OBOS Brf Dahlia, ett kvarter med parhus och radhus om 100 kvadratmeter i två plan. Här kan du leva huslivet i bekvämt bostadsrättsformat precis intill föreningens egen park och med närhet till allt som Tygelsjö har att erbjuda. 

Läs mer om Brf Dahlia i Tygelsjö här.

– Det är mycket som sticker ut med Brf Dahlia, som de kvadratsmarta planlösningarna och rymliga uteplatserna med bästa solläge i anslutning till parken. Även den trygga månadsavgiften och de låga driftkostnaderna tack vare solcellerna tror vi många uppskattar extra mycket just nu, säger Pernilla Lundell, säljkoordinator på OBOS. 

Mer än häften av bostäderna är redan sålda och projektet är byggstartat. Inflyttningen är våren 2025. Vill du vara med på resan och gå på visning i Brf Dahlia kan du kontakta en mäklare här.

Kök med hög standard och väl valda vitvaror. Illustration: OBOS

Trygg avgift och låga driftkostnader 

I Brf Dahlia är prissättningen marknadsanpassad och du får en trygg månadsavgift ända fram till 2029. Även driftkostnaderna är låga tack vare solcellerna som ingår i alla husen. Det ger dig som köpare en stabil start och möjligheten att planera din ekonomi många år framåt. 

Nytt, kvadratsmart och bekymmersfritt

Parhusen och radhusen i Brf Dahlia är välplanerade med fina ytor både inne och ute. På de 100 kvadratmetrarna ryms 2–3 sovrum, ett stort kök, vardagsrum med matplats, 2 badrum och en smart arbetshörna på ovanvåningen. Bostäderna får en hög standard redan från början med ekparkett och väl valda material och vitvaror i såväl kök som badrum. 

Planlösning där du kan välja till ett extra sovrum i stället för allrum på övervåningen. Illustration: OBOS

I Brf Dahlia slipper du tänka på renoveringar och skötsel av en vildvuxen trädgård. Du får det bästa av två världar; en generös uteplats med lite underhåll och en gemensam park för spring och lek. Du får förråd på tomten och en egen parkering på framsidan. På den gemensamma parkeringen kan du även ladda elbilen.

Vill du veta mer om bostäderna i Brf Dahlia? Klicka här.

Bo lugnt och lantligt nära till Malmö

I Tygelsjö bor du tryggt i den lantliga charmen, men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron. På dryga 20 minuter kan du vara på Kastrup och nå resten av världen. 

I Brf Dahlia får du en generös och lättskött uteplats. Illustration: OBOS

– Lugnet och bykänslan är påtaglig i Tygelsjö. Det uppskattar många barnfamiljer och här finns omtyckta skolor och förskolor. De goda kommunikationerna och närheten till Malmö, Vellinge och kontinenten skapar även stor frihet, säger Emma Stålhammar, projektutvecklare på OBOS.

Intresserad av Brf Dahlia? Läs mer här.

Men du behöver inte ta dig långt för allt du behöver i vardagen. Tygelsjö har bland annat matbutik, restauranger, bibliotek, skolor och flera olika idrottsverksamheter. I området finns fina promenad- och cykelstråk. Med en kort tur på cykeln kan du även ta dig till havet för ett svalkande dopp.