Bo med fast låg avgift till 2030 på Umedalen

På populära Umedalen bygger OBOS ett nytt kvarter med välplanerade lägenheter. I Brf Skulptören blir det moderna bostadsrätter med balkong, nära natur och service. Här kan du slappna av med en låg fast månadsavgift – ända fram till 2030.

Strax utanför Umeå centrum ligger natursköna Umedalen. Här bygger OBOS, en av Norges och Sveriges största bostadsutvecklare, det nya kvarteret Brf Skulptören. 

Vill du läsa mer om Brf Skulptören? Klicka här.

– Umedalen är ett familjärt och modernt bostadsområde. Här får du bland annat närhet till älv, grönska, kultur och fina motionsmöjligheter, säger mäklaren Richard Öhman på HusmanHagberg som förmedlar bostäderna i Brf Skulptören.

Fast låg månadsavgift till 2030 

I osäkra tider kan det kännas tryggt att veta hur din boendekostnad kommer se ut även längre fram. Därför säkrar OBOS den låga månadsavgiften för alla bostäder i Brf Skulptören ända fram till 2030. Så att du kan njuta i lugn och ro av ditt nya hem – utan oväntade kostnadsökningar. 

– Jag känner inte till någon annan förening som kan garantera fast månadsavgift ända fram till 2030. Det är ett unikt erbjudande som jag tror många uppskattar i tider som dessa, säger Richard Öhman.

Vill du veta mer om Brf Skulptören? Läs mer här.

Välplanerade och inflyttningsklara lägenheter

Brf Skulptören erbjuder rymliga tvåor, treor och fyror, alla med balkong. Lägenheterna blir välplanerade och präglas av en genomgående god standard vad gäller material och vitvaror. Det kommer finnas många parkeringsplatser i kvarteret samt flera carportplatser där du kan ladda din elbil.

Försäljning och byggnation av Brf Skulptören är i full gång. Det finns redan nu inflyttningsklara lägenheter, välkommen på visning och se vilken som passar dig bäst.

Vill du veta mer om lägenheterna eller gå på visning? Klicka här.

Umeås utbud inom räckhåll

Runt Umedalen finns vacker natur, där lugna promenadstråk längs älven blandas med skog och gröna ängar. I området finns även Skulpturparken, en park full av konst och skulpturer, samt en idrottshall och en äventyrslekplats. 

– Här trivs både unga och äldre, barnfamiljer, singlar och par – en härlig blandning av människor, helt enkelt. Inte konstigt alls, för här bor du både lugnt skönt, samtidigt som du har hela Umeås utbud inom räckhåll, säger Markus Lindner, projektutvecklare på OBOS för Brf Skulptören.

Vill du läsa mer om Brf Skulptören? Klicka här.

Utöver naturen, har du även nära till kommunikationer och service. En kort promenad bort hittar du förskolor och skolor, matbutik, restauranger och gym. När du vill in till stan går bussen från området med jämna mellanrum. Inom ett par år kommer även Västra länken att färdigställas, vilket ytterligare kommer förbättra förbindelserna med bil.