Inflyttningsklara hus med halverad avgift i Skogstorp

I familjevänliga Skogstorp ligger Brf Bronsyxan – ett kvarter med inflyttningsklara rad- och parhus. Här bor du nära bad, natur, skola och förskola – och med Eskilstunas utbud inom räckhåll. Just nu erbjuder OBOS även 400 000 kronor i rabatt* när du köper en bostad i Brf Bronsyxan samt halverad månadsavgift i två år från inflyttning. 

Skogstorp, strax utanför Eskilstuna, har en lång och gedigen historia som sträcker sig ända tillbaka till bronsåldern. Här ligger Brf Bronsyxan, ett av bostadsutvecklaren OBOS senaste bostadskvarter. I kvarteret finns parhus i två plan om 107, respektive 120 kvadratmeter och radhus i den mindre modellen. Alla bostäderna står klara och är redo för inflyttning. 

Intresserad av Brf Bronsyxan? Klicka här.

Det finns dessutom två inredda visningshus som du kan besöka för att uppleva Brf Bronsyxan på plats. Vill du gå på visning av bostäderna och kvarteret kan du kontakta mäklaren här

– Brf Bronsyxan erbjuder ett lugnt och bekymmerslöst boende. Kombinationen av huskänsla och att samtidigt tillhöra en förening är det bästa av två världar. Allt är nytt och ingenting behöver göras på många år framöver, säger mäklaren Ludwig Gullberg på Fastighetsbyrån som förmedlar bostäderna i Brf Bronsyxan.

Vill du veta mer eller besöka visningshusen? Läs mer här.

Rad- och parhusen är ljusa och moderna med flera sociala ytor att umgås på. Dessutom har varje bostad, oavsett storlek, dubbla uteplatser – en på fram- och en på baksidan.  

– Det är ett genomtänkt boende med gott om förvaring, parkering och härliga uteplatser. Känslan i bostaden måste upplevas på plats. Det finns två fint inredda visningshus i Bronsyxan, så boka din visning och kom förbi, säger Ludwig Gullberg. 

Vill du se bostäderna och kvarteret på plats? Boka en visning i Brf Bronsyxan här.

Halverad avgift och 400 000 kr rabatt* i Brf Bronsyxan 

Just nu har OBOS flera bra erbjudanden i Brf Bronsyxan. Som bland annat 400 000 kronor i rabatt* när du köper en bostad i kvarteret. Rabatten är avdragen i prislistan och gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

I osäkra tider kan det kännas tryggt att veta hur din boendekostnad kommer se ut även längre fram. Nu går OBOS därför även in och betalar halva månadsavgiften i Brf Bronsyxan i 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. 

För att ge de boende i Brf Bronsyxan en stabil start i sitt nya hem erbjuder OBOS en trygg månadsavgift från 4 995 kr fram till september 2026. Det ger dig tryggheten och friheten att planera din ekonomi i flera år framåt.

Läs mer om OBOS erbjudande i Brf Bronsyxan här.

Lugnt och familjevänligt i Skogstorp 

Skogstorp är ett lugnt område där du enkelt får ihop vardagspusslet. På promenadavstånd hittar du mataffär, förskolor och skolor. Uppskattar du en aktiv vardag finns det flera promenadstråk att upptäcka i närområdet – inte minst Rosenforsparken som anlades under 1800-talet. Under somrarna anordnas det både midsommarfirande och marknader här. Dessutom har du motionsspår, utegym och idrottsplats bara ett par hundra meter från hemmet. 

Centrala Eskilstuna har du 20 minuter bort på cykel, 15 minuter med bussen som går nära området, eller 10 minuter med bil. 

Intresserad av Brf Bronsyxan? Klicka här.

– Det bästa med Skogstorp är lugnet och den familjära känslan. Här i Brf Bronsyxan kan du flytta in och trivas från första sekund i ditt nya fräscha hem, säger Ludwig Gullberg avslutningsvis.

*Läs mer och se fullständigavillkor på obos.se/bronsyxan