Unika townhouse nära vattnet: ”Attraktivt läge” 

I lummiga Edsviken i Sollentuna bygger OBOS 12 unika townhouse i Brf Kungsvägen. Här kan du som söker ett exklusivt boende i ett mysigt kvarter få tillträde redan från hösten 2024. 

I Brf Kungsvägen i Edsviken bor du i en förening med låg belåning. Bild: OBOS.

Området i Edsviken är levande och består av en blandning av villor, småhus och flerbostadshus. Här, bara ett par minuter från vattnet, kommer Kungsvägens kvarter att ligga. På innergården, som delas med det färdigställda grannkvarteret Brf Strandvägen, kommer ett orangeri med planteringar ligga.

Just nu får du avgiftsfritt och hyresfri garageplats i ett år när du köper en bostad i Brf Kungsvägen.

– Köper du en bostad i Brf Kungsvägen bor du i ett attraktivt läge hos en förening med låg belåning. Bostäderna har en hög standard med upp emot 3,7 meter i takhöjd, säger mäklaren Christopher Wermin, som förmedlar bostäderna. 

Mäklaren Christopher Wermin förmedlar bostäderna i Brf Kungsvägen.

Inbäddat i villaområdet 

I Brf Kungsvägen byggs 12 townhouse – alla i tre våningar och med egen ingång. I varje hus blir det fyra bostadsrätter, fint inbäddade i det befintliga villaområdet. Till varje townhouse finns en egen uteplats och takterrass, och garageplats finns att hyra under den gemensamma gården. 

Köp ett townhouse i Brf Kungsvägen – gör en intresseanmälan här.

– Det jag tycker sticker ut extra mycket med husen är takhöjden på entréplan och den goda grundstandarden. Det är även ett plus att alla har egna ingångar och att det finns gott om uteplatser och terrasser, säger Christopher Wermin. 

I townhousen är takhöjden på entréplan upp emot 3,7 meter. Bild: OBOS.

Townhousen kommer att vara mellan 137 och 142 kvadratmeter stora. När du kliver in på entréplan möts du av en generös takhöjd, här ligger även köket och det luftiga vardagsrummet. Planlösningarna varierar mellan bostäderna och är med 3 eller 4 sovrum.

Unikt läge 

Runt hela Edsviken finns vackra cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. En kort promenad bort från kvarteret ligger dessutom Sollentuna centrum som erbjuder ett brett utbud av shopping, service, restauranger och kulturupplevelser. In till centrala Stockholm tar det bara 17 minuter med pendeltåget. Har du bil tar du dig smidigt ut på E4:an och E18 och vidare till Stockholm eller Arlanda flygplats.

Planlösningarna varierar mellan bostäderna och är med 3 eller 4 sovrum. Bild: OBOS.

Vill du se mer av Brf Kungsvägen? Klicka här.

– Med bara en kort promenad når du Edsvikens vatten med båtklubb och bad, samt långskridskoåkning på vintern. Du bor nära Edsbergs slottspark och är omgiven av en fantastisk fin natur, säger Christopher Wermin avslutningsvis. 

Byt in din gamla bostad

OBOS tjänst Bostadsbyte innebär att OBOS köper din gamla bostad när du köper en ny i ett av deras utvalda projekt. På så sätt kan du köpa en ny bostad och samtidigt vara helt säker på att din gamla blir såld. Din gamla bostad behöver ha ett lägre värde än din nya, samt ligga i ett attraktivt område.