De har Sveriges nöjdaste bostadskunder

På en orolig och utmanande marknad är det extra viktigt att ha tydliga mål och prioriteringar – det har Besqab. Därför har de fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste bostadskunder, för tredje året i rad.

Besqab sprider boglädje genom att skapa hållbara och trygga hem. Foto: Besqab.

Just nu känner vi alla av den utmanande marknaden. Därför är det viktigt med en trygg aktör som fokuserar på rätt områden. Besqab sprider boglädje genom att skapa hållbara och trygga hem i boendemiljöer som gör det lätt att leva hälsosamt. 

Få en glimt av hur det är att bo i en Besqab-bostad.

Tre utmärkelser

Det oberoende analysföretaget Prognoscentret har återigen utsett Besqab till bostadsutvecklaren med Sveriges nöjdaste kunder. Dessutom fick Besqab två ytterligare utmärkelser för kundnöjdhet. Besqabs projekt Verkstaden i Nacka strand vann årets bästa projekt och projektet Magasinet i Nacka strand låg i topp 10 för bästa projekt.

“Besqab vinner i klassen för projektbyggda bostäder med ett NKI-värde på 81. Det är tredje året i rad som Besqab står högst upp på prispallen. Besqabs höga kundnöjdhet ligger kvar nästan oförändrad från året innan”, kommenterar Prognoscentret i samband med utmärkelsen.

Besqab för en nära dialog med sina kunder för att förstå vad de värdesätter i bostaden och i mötet med Besqab. De ser att goda relationer byggs genom hela kundresan och arbetar löpande med att stärka kundinsikten ytterligare – från första kontakt till inflyttning.

Besqabs mål är att vara bäst på att förstå sina kunders behov och drömmar. Foto: Besqab.

– Kunderna är vårt fokus! Vårt mål är att vara bäst på att förstå våra kunders behov och drömmar, vad de värdesätter i sin nya bostad. Under 2023 har vi med stort engagemang, hjärta och kompetens fortsatt arbetet, säger Anna Slåtteby, chef för försäljning och kunderbjudande.

Hos Besqab hittar du just nu hem som du kan få ny­ckeln till idag – eller i alla fall inom några månader. Helt inflyttningsklara och redo för ditt liv, din vardag och alla spår den lämnar efter sig. Utan minsta spår från någon annan. Du behöver alltså inte vänta på att vi ska tänka, planera, rita, bygga och måla. Allt är redan klart, och du får alla fördelar med att köpa en ny­producerad bostad – direkt.   

Se alla inflyttningsklara bostäder här.

Besqab har även pågående försäljningar i: Grönskan i Gröndal, Solna Parad i Solna Centrum, Norrberget i Vaxholm, Nivå i Mariehäll, Ella Allé i Täby, Årsta Ljuva i Årsta, Fullerö Berså i Uppsala och Lilla häll i Hägersten. 

Kunderna ska känna sig trygga

– Vi formar våra bostäder efter platsen vi bygger på. Allt ska smälta samman och vårt mål är att det ska vara lätt att leva ett hälsosamt liv i våra bostäder. Vi är en trygg partner som du kan lita på genom hela processen. Vi är duktiga på tidsplaner, håller vad vi lovar och genomför det vi ska, säger Malin Castenvik, försäljningschef.

Med Trygghetspaketet kan varje kund känna sig trygg i sitt bostadsköp. Foto: Besqab.

Besqab grundades 1989, och deras vision är att sprida mesta möjliga boglädje. Vägen dit går via förmågan att skapa attraktiva och hållbara boendemiljöer och förståelse för hur människor vill leva sina liv. Besqab lägger stor vikt vid att kunderna ska känna sig trygga. 

Här kan du läsa om Besqabs Trygghetspaket.

Med Besqabs Trygghetspaket kan du som köpare alltid känna dig säker i ditt bostadsköp. De säkerställer bland annat att föreningen har god ekonomi och att du kan sälja din nuvarande bostad i lugn och ro. Även hållbarhet är viktigt för Besqab – de börjar tänka på hållbarhet redan när de förvärvar marken och börjar planera sina bostäder. Bostadsmiljöerna planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil för dagens och morgondagens människor.