Bo lugnt och naturnära i Tullstorps Ängar 

Drömmer du om att bo vackert och lugnt vid naturen, samtidigt som du har nära till stadspulsen i Malmö? Då kommer du trivas bra i OBOS nya bostäder i Tullstorps ängar. Här är det aldrig långt till härliga platser för både återhämtning och lek. 

Till varje husmodell ingår egen trädgård, altan, parkeringsplats och förråd. Digitalt framställd bild: OBOS.

I Tullstorps ängar planerar OBOS för två etapper av totalt 29 bostadsrätter. Här blir det 1-planshus om 90 eller 95 kvadratmeter, och 2-planshus om 88 eller 102 kvadratmeter. Oavsett vilken husmodell du väljer, får du en egen trädgård med lättskött gräsmatta och altan, parkeringsplats samt ett förråd.

Här kan du göra en intresseanmälan.

– Det blir ett jättefint kvarter på en härlig, grönskande plats. Bostäderna är kvadratsmarta och OBOS har verkligen lyckats med att få till funktion på bra yta, säger fastighetsmäklaren Malin Eriksson på Fastighetsbyrån Malmö, som förmedlar bostäderna.

I Tullstorp bor du vid naturen samtidigt som du har nära till stan. Digitalt framställd bild: OBOS.

“Många kommer trivas” 

I Tullstorps Ängar finns det någonting för alla. I 2-planshusen finns det gott om plats för både den stora och lilla familjen. 1-planshusen passar utmärkt för den mindre familjen eller för paret som vill sälja villan för ett bekvämare boende utan trappor. 

Klicka här för att hitta din bostad.

– Jag tror att många av de som flyttar hit kommer trivas väldigt bra. Här behöver du inte välja. Du bor på landet men har ändå stadslivet på behagligt avstånd, säger Malin.

I Tullstorp bor du vid naturen samtidigt som du har nära till stan. När du behöver storhandla finns Toftanäs Handelsplats nära, där du hittar allt du behöver för att få ihop vardagspusslet. Du tar dig in till Lund på bara 20 minuter med bil. 

Illustration från vardagsrummet i ett av de kommande husen. Digitalt framställd bild: OBOS.

Grönområden i fokus

På den norra delen av Tullstorp anläggs en grönskande park, som ska knyta an till områdets historia, för att skapa ett sammanhängande grönområde. Området ligger nära naturparken Gyllins trädgård, där det finns flera lekplatser och utegym. Gyllins trädgård var tidigare en välkänd handelsträdgård och då en av Europas största. I området planeras även för en lekplats och en gång- och cykelväg. 

– Det kommer bli ett fint kvarter där många kommer trivas bra. Jag ser fram emot att prata med blivande köpare, säger Malin avslutningsvis.

Har du frågor om projektet? Klicka här för att komma till kontaktpersonerna.

Planerad säljstart är under mitten av juni 2024 och preliminär inflytt är i slutet av 2025.