NewProd – din nyckel till ett nytt hem i Spanien

Vägen till ditt drömhem Spanien kan innebära utmaningar som språkbarriärer och komplexa processer. Med sin specialisering på nyproducerade bostäder i Spaniens attraktivaste regioner gör NewProd resan till ditt drömhem enklare och tryggare.

La Pinada Nature Resort är ett nytt exklusivt villaområde beläget i Finestrat, bara fem minuter från Benidorm.

Svenskarnas intresse för att bo och leva i Spanien är stort, och NewProd har skräddarsytts för att möta de höga krav många skandinaver har på bostäder utomlands. Oavsett om syftet är att bosätta sig permanent eller som en investering – står NewProd redo att hjälpa dig.  

– Vi förstår att den spanska bostadsmarknaden kan vara överväldigande med sitt breda utbud av nyproduktioner. Därför har vi noggrant valt ut de bästa bostäderna som vi förmedlar på NewProd, säger grundaren Daniel Nadjafi.

Processen börjar redan hemma i Sverige. NewProd erbjuder inte bara personlig rådgivning, utan även förberedande samtal, urvalsprocess och online-visningar för att hjälpa dig med grundläggande förberedelser innan du fysiskt tar dig till Spanien. 

Varför ska du välja NewProd för att hitta ditt drömhem i Spanien? Här är tre anledningar som gör dem till det bästa valet.

Vill du veta mer om NewProd? Klicka här.

1. Expertis och omfattande geografisk täckning

Newprod är inte begränsat till en specifik stad i Spanien, utan har kunskap och partners i hela landet. Det inkluderar populära destinationer som Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca och städer som Barcelona och Valencia. Det innebär att Newprod kan erbjuda dig de bästa möjliga alternativen. 

– Vi förmedlar endast bostäder från noggrant utvalda och pålitliga utvecklare för att garantera högsta möjliga kvalitet och tillfredsställelse för våra kunder, förklarar Daniel Nadjafi, grundaren av NewProd.

Se nyproducerade bostäder till salu i Spanien – klicka här.

Serena Hill i Nerja, ett exklusiv bostadsprojekt som erbjuder en unik kombination av modern arkitektur och förstklassig bekvämlighet.

2. Personlig och omfattande support

Att köpa bostad utomlands kan vara komplext och utmanande. NewProd underlättar processen genom att erbjuda personlig service från början till slut. Det innefattar allt från online-visningar som hjälper dig att välja rätt bostad hemifrån, till stöd genom hela köp- och etableringsprocessen i Spanien. 

– Vi anpassar våra tjänster för att möta varje kunds unika behov och garanterar en personlig “touch” i alla steg, säger han. 

3. Trygga och strategiska investeringar

Tack vare NewProd gör du mer än bara köpa ett hem utomlands; du gör en investering. De förstår vikten av att investera vid rätt tidpunkt och i rätt nyproduktionsprojekt. 

– Vår insikt och nära samarbete med aktörer runt om i hela Spanien gör att vi kan erbjuda attraktiva investeringsmöjligheter.

Santa Clara Homes, strax öster om Marbella, erbjuder eleganta bostäder med spektakulära utsikter intill Golfbanan Santa Clara. Här bor du på tillgängligt läge med närhet såväl restauranger, stränder som lokala attraktioner.

Ett tips, berättar Daniel, är att komma in tidigt i processen. På så sätt har du möjlighet att göra en ännu bättre investering, samtidigt som du ofta kan påverka design- och materialval. 

Finansiering med Habeno

Genom samarbetet med Habeno, en ledande finansiell rådgivare, kan NewProd även erbjuda dig hjälp med bolån och finansiering i Spanien. Habeno arbetar med några av Spaniens främsta banker och säkerställer att du får bästa möjliga villkor för ditt bostadslån.

– Vårt mål är inte bara att hjälpa dig att hitta ditt drömhem, utan att också göra hela processen så givande och bekymmersfri som möjligt. Välkommen till NewProd – din svenskbaserade och pålitliga guide till ett nytt liv i Spanien, säger Daniel avslutningsvis. 

Klicka här om du vill läsa mer om NewProd.