Vasagatan 3

Limhamn, Malmö Karta & restider

10 900 000 kr
VillaVilla

Vi är stolta över att få presentera denna pampiga sekelskiftesvilla som idag nyttjas som en mindre hyresfastighet. Fastigheten bjuder för närvarande tre lägenheter (alla utgör egna brandceller, godkänt 2019) men kan enkelt göras om till en privatbostad om så önskas. Alternativt en blandning med ett större privat boende och möjlighet att hyra ut en del för bästa boendeekonomi. Detta är en smakfull fastighet, som omsorgsfullt renoverats, med tre inredda plan samt källare. Denna fastighet erbjuder er allt som kan önskas i form av komfort och harmoni, samt med en härligt lummig trädgård som omgärdar fastigheten. I detta charmiga hus med vackra originaldetaljer kommer ni snabbt känna er hemma. Ljusa och luftiga kvadratmeter med generösa ytor gör huset lättmöblerat. Det här är ett hus som skapar magi och attraherar.

I markplan finns ett annex samt en lägenheter som kan hyras ut eller användas som företagsdel. På mellanvåningen möts du av ett stort genomgående vardagsrum med en imponerande takhöjd som knyts samman med matrummet, vilket skapar underbara sällskapsytor. På översta planet finns idag ett sovrum och ett allrum som kan delas av till två rum. Här finns även en råvind som skulle kunna inredas. Detta hus är mer än 100 år gammalt men har renoverats och tagits om hand på bästa möjliga sätt, så här är det verkligen bara att flytta rakt in.

Den bedårande trädgården är anlagd med stor planering och omsorg. Här finner man växter från hela världen, en vacker japansk vattenspegel och flera mysiga platser för möbler. En väldigt stor del av växtligheten är grön året om. Avsides finns även en privat uppställningsplats för fyra bilar.

Här har ni ett glittrande Öresund bakom husknuten och stora friluftsområden. Limhamn har en ypperlig geografisk placering och som en mindre stad i staden är det nära till det mesta. Limhamns centrum står för en småstadskänsla med mysiga caféer, restauranger och butiker. För barnfamiljer är läget idealiskt med absolut närhet till förskolor, skolor, idrottsplats, ishall och simhall.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
344,2 m²
Biarea
130,7 m²
Tomtarea
645 m² tomt
Antal rum
12 rum
Driftkostnad
77 436 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vasagatan 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
10 900 000 kr
Driftkostnad
77 436 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

7 050
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 16 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips