Öster Mälarstrands allé 119

Öster Mälarstrand, Västerås kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Genuan 2
Om föreningen
Avgift
5 375 kr/mån
Driftkostnad
14 856 kr/år
Pris/m²
36 975 kr/m²

Välkommen till denna fina och mycket välplanerade trea med garanterad parkeringsplats. Bostaden är genomgående och ljus med fönster i två väderstreck och har dessutom inglasad balkong i västerläge. Här erbjuds en rymlig hall med skjutdörrsgarderob, stort badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns stilrent kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en fantastiskt inglasad balkong i västerläge. Generöst med förvaring via skjutdörrsgarderob och klädkammare i ena sovrummet. Båda sovrummen är belägna mot lugn innergård. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Det mälarnära området ger dig fina omgivningar året om. Njut av mysiga promenader längst vattnet, sommar som vinter.

Det här är boendet för dig som söker en rymligt och social lägenhet med närheten till Mälaren, fina promenadstråk, bageri, restauranger, gym och inte minst det populära Steam Hotel.

Från Öster Mälarstrands Allé 119 har du dessutom cykelavstånd till bland annat Björnöns fritidsområde, centrum samt centralstationen.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple Play (TV, bredband och telefoni). I föreningen finns övernattningsrum och motionsrum att som medlem tillgå.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv

Kontakta mäklaren

Lisa Andgrim

Widerlöv
Mäklare Lisa Andgrim, Widerlöv
073-68 170 43

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.