Ekelundsvägen 30

Östra Torn, Lunds kommun Se på karta

5 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
167 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
34 811 kr/år

På barnvänliga Östra Torn - längs med Ekelundsvägen - finns denna hemtrevliga och smarta villa i två fulla plan och låga driftkostnader. På entréplan samspelar komfort och kvalitet på ett harmoniskt vis. Köket som är signerat Myresjökök är fullutrustat och maskinparken består av vitvaror från välkända Siemens där allt är från byggåret förutom diskmaskin från 2017. Köket socialiserar med matsalen och vardagsrummet på modernt vis. På entréplan finns även den ena badrummet, en separat tvättstuga och en hall med förvaring. Vardagsrummet förlängs av ett inglasat och vinterbonat uterum med golvvärme som även ger huset karaktär. Perfekt placerad trädgårdssida mot väster och mot fritt läge.

En trappa upp finns det andra badrummet, tre sovrum och två rymliga klädkammare. Dessutom finns ett allrum.

Ett energisnålt hus byggt av Skanska med fjärrvärme och vattenburen golvvärme på bottenvåningen och radiatorer på ovanvåningen. Huset är utformat med Skanskas Home&Away, ett energibesparande system som bland annat innehåller automatisk ytterbelysning, timer i kök, dimmers, automatisk avstängning av komfortvärme samt brandvarnarsystem.

I området finns flera lekplatser och parker. Gatorna i området är lugna och bra cykelbanor till skolorna. Här finns flera förskolor att välja mellan och barnen kan gå kvar i samma skola till högstadiet. Barnen kan ta sig till skolan själva utan att korsa en gata. På Östra Torn finns egen idrottshall, ridskola, 4H-gård, lekplatser och grönområden. Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Markus Hedhill

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Markus Hedhill, Bjurfors Lund Centrum
0739206655

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.