Södra strandvägen 28, 3:1305

Centralt Mjölby, Mjölby Se på karta

1 045 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
48 m²
Förening
BRF Svartåpromenaden 3
Om föreningen
Avgift
2 738 kr/mån
Pris/m²
21 771 kr/m²
Nyproduktion 

Välkomna till vår nya visningslägenhet!

Denna lägenhet erbjuder ett fantastiskt läge på fjärde våningen med inglasad balkong, sovalkov samt badrum utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare.

Ett stenkast från centrums utbud, i en natur- och vattennära miljö erbjuds dessa fantastiska nyproducerade lägenheter där utbudet består av såväl smarta ettor till stora välplanerade treor. Här är en inglasad balkong om hela 9 kvm standard till varje lägenhet.

Nu uppförs Brf Svartåpromenaden 3 med inflyttning 2020, ett hus i modern tappning med en trappuppgång utöver det vanliga! Njut av Svartåns vackra vattenspegel i ett lugnt och trivsamt område, i ett prisvärt hem med tidlös och hög modernitet gällande design och materialval.

Här får ni möjlighet att förvärva ett elegant boende med välplanerade boytor som utgörs av såväl gott om förvaring genom både klädkammare och skjutgarderober som öppen planlösning. Boendet erbjuder även ett stilrent och fullutrustat kök, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en generös takhöjd. Denna kombination gör detta till ett boende du inte kan motstå!

Utöver lägenheten finns ett lägenhetsförråd till varje lägenhet och önskas carport eller parkeringsplats finns det att hyra.

Brf Svartåpromenaden 3 är belägen i en fantastisk omgivning, där vackra promenadstråk längs Svartån finns precis utanför dörren och centrums utbud av restauranger, caféer, butiker och mataffärer endast finns en kort promenad eller cykeltur bort. I närheten finns även förskolor, skolor och goda kommunikationsmöjligheter genom pendeltåget som tar er till både Linköping, Norrköping, Motala Boxholm och Tranås.

Här är utgångspunkten ett klimatsmart boende med en hållbar livsstil till en låg driftskostnad. Med ett miljötänk i fokus byggs ett lågenergihus där den värme som alstrats i huset tas tillvara på i kombination med den infallande solinstrålningen. Utöver husets låga energiförbrukningen ges möjlighet att påverka din egen energianvändning genom valmöjlighet av rumstemperatur samt el- och vattenanvändning. Du betalar endast för det du faktiskt förbrukar. En prisvärd och hållbar kombination för både plånboken och miljön!

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva ett nyproducerat boende med bästa läget i Mjölby!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby