Skolgatan 3A

Lund - Centrum, Lund Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33 m²
Byggår
1912
Förening
BRF Östertull 21
Om föreningen
Avgift
2 538 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
60 455 kr/m²

I vacker fastighet från 1912 och på stark cityadress finner vi denna välplanerade och genomgående 1:a. Lägenheten är optimalt placerad på andra våningen i huset. Här bor du mitt i stan men ändå på lugnt och ostört läge med mysig utsikt. Planlösningen är trevligt utformad med välplanerade kvadratmetrar och luftig känsla. Den generösa takhöjden bidrar förstås också till känslan av rymd och vackra sekelskiftesdetaljer skvallrar om husets byggår.
I bostadens entré finns plats till avhängning och förvaring i garderob. Vidare finns ett rymligt och bra utformat kök med gott om plats för både skåpsförvaring, goda arbetsytor och matplats för 4 personer. Från hallen nås badrummet som är kaklat och erbjuder dusch. Allrummet har gott om plats för både säng, soffa och skrivbord för den som vill. Här bor du på utmärkt cityläge med all tänkbar service direkt utanför porten!

Välkommen till en mycket mysig och fin bostad på perfekt cityläge. Väl inomhus är det lätt att glömma att man befinner sig mitt inne i centrala Lund, på absolut A-läge med Mårtenstorget och hela Lunds centrum runt hörnet. Här bor du på lugn kullerstensgata, nära till såväl butiker, kaféer, restauranger och omtyckta Saluhallen som till Stadsparken, Botaniska trädgården och goda kommunikationer - både inom Lund och till Malmö.
Föreningen är välskött och bakom fastigheten göms Lunds kanske trevligaste trädgård (Östertull Samhällsförenings innergård) som man har tillgång till, med parkliknande känsla och ett charmigt litet lusthus som kan nyttjas som festlokal.

Välkommen till en helt underbar sekelskifteslägenhet på lugna Skolgatan mitt i centrum!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum