Citadellsvägen 11A

Malmö Live, Malmö Boosta bostaden
Karta & restider

2 095 000 kr
LägenhetLägenhet

Det är svårt att inte vara förväntansfull inför det nya eleganta området som tar form runt Citadellskajen. Det centrala läget med suveräna kommunikationer, hela cityutbudet på gångavstånd och närheten till hav är svårslaget och eftertraktat. Bostaden ligger vackert beläget med utsikt över kanalen och Kungsparkens trädtoppar som omger Malmöhus slott. Inom en snar framtid kommer all biltrafik flyttas från Citadellsvägen upp till Neptunigatan och istället kommer man skapa en boulevard med vackra promenadstråk längst Citadellskajen.

Bostaden ligger på våning två och erbjuder ca 39 välplanerade m² att vistas på. Lägenheten har genomgående ekparkett i 3-stav och väggarna är målade i vit kulör. När vi kommer in i hallen via säkerhetsdörr finns det plats avhänging direkt till höger och utmärkt förvaring i form av två garderober med skjutdörrar.
I nära anslutning till entrén ligger badrummet med helkaklad och tidlös inredning med ett grått klinkergolv och kaklade väggar i vitt. Den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren underlättar vardagsbestyren.
Längre in i bostaden, passeras en sovalkov med avskiljningsväggar, innan vi når allrummet som ligger i öppen anslutning med köket som har en klassisk inredning och design med vita, släta luckor och ovan den mörkgrå bänkskivan i laminat sitter ett kakel i matchande vitt. Matplatsen har en naturlig placering intill glasdörrarna till den franska balkongen som vetter ut mot syd.

Citadellskajen är Malmös kanske mest spännande område med varierande karaktär och förutsättningar. Området präglas av kanalens närhet och Malmöhus slotts minnesmärken samt fina fritids- och rekreationsområden. Kungsparken har härliga promenadstigar, historiska lämningar och mysigt café medan Mölleplatsen bjuder på stora gräsytor och Slottsmöllans väderkvarn.
I Malmö Live-kvarteret ligger småbutiker, restauranger och fik och vid Eriksbergstorget finns special- och servicebutiker. För pendlaren eller resenären som vill till kontinenten är det få områden i Malmö som kan erbjuda bättre kommunikationsmöjligheter. Malmö C med tåg och bussförbindelser nås behändigt på kort avstånd.
I närområdet ligger Universitetsholmen med nytitulerade Malmö Universitet.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
39 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
2 233 kr/mån
Pris/m²
53 718 kr/m²
Driftkostnad
8 676 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet
  • Tor 18 okt kl. 17:30–18:00 Spara
    Anmäl dig via hemsidan - Välkommen!
  • Sön 21 okt kl. 12:30–13:00 Spara
    Anmäl dig via hemsidan - Välkommen!
  • Tis 23 okt kl. 17:30–18:00 Spara
    Anmäl dig via hemsidan - Välkommen!
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Malmö Centrum

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Citadellsvägen 11A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 095 000 kr
Avgift/månad
2 233 kr/mån
Driftkostnad
8 676 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 200
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 12 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips