Vårdsätravägen 3 D

Rosendal, Uppsala Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 495 000 kr
LägenhetLägenhet

Den ljusa tilltalande planlösningen bjuder på en välkomnande hall med mycket goda förvaringsmöjligheter i form av avhängning i skjutdörrsgarderob. Mycket fint HTH kök i öppen anslutning till rummet, rum med plats för både säng, soffa och matbord, stort helkaklat badrum med exklusivt golv av Carraramarmor och takdusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Möjligt tillträdesdag: 2018-09-26

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppentider.

Att flytta till ett nybyggt hus är att flytta till enkelhet och hållbarhet. I K57 Rosendal har vi dessutom lagt till en komponent: lekfullhet. I husets hjärta ligger den gemensamma Hobby Lobbyn, vilket är precis vad det låter som, en självklar mötesplats för de boende med utrymme för dina specialintressen. Lokalen utrustas med verktyg för att till exempel mecka med cykeln, renovera möbler eller snickra ihop en helt ny favoritsyssla. Här kan du hämta inspiration från grannarna och utbyta idéer. Lobbyn kan också användas som lokal vid barnkalas, lussebak eller om du bara samla lite fler vänner än vad som får plats i lägenheten. Behöver du en paus kan du kliva ut till den mysiga innergården som binder samman husen. För dig som har gröna fingrar och vill ha en rogivande plats för dina växtprojekt finns här arbetsbord och odlingslådor. I huset finns även flera bekvämligheter som underlättar vardagen: Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Bilderna är illustrationer. Ändringar och avvikelser kan förekomma.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
29 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
1 690 kr/mån
Pris/m²
51 552 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Förening
BRF Stadsskogen Kåbo 57:1
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vårdsätravägen 3 D och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 495 000 kr
Avgift/månad
1 690 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Stadsskogen Kåbo 57:1

Registreringsår
2015
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 018
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 188 dagar sedan, den 13 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips