Lokstallsgatan 6, 3 tr

Vasastan / Atlasområdet, Stockholm Se på karta

5 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
70 m²
Förening
BRF Atlasmuren
Om föreningen
Avgift
2 252 kr/mån
Driftkostnad
3 912 kr/år
Pris/m²
79 929 kr/m²

I ett lugnt läge beläget i populära Atlasområdet finner ni denna välplanerade bostad som med sin genomgående planlösning (Möjlighet att bygga om till 3 rum och kök, se de alternativa planlösningarna) och höga läge bjuder på ett härligt ljusflöde. Belägen i vacker fastighet anno 1928, vilket återspeglas i de klassiska originaldetaljerna såsom en stämningsfull öppen spis, generös takhöjd om 2,85 m vilket skapar en härlig rymd och känsla, vacker fiskbensparkett, spröjsade fönster och takrosetter, 20-tals charm när den är som bäst helt enkelt! Rymligt och rogivande sovrum och utgång till balkongen med utsikt mot Kungsholmen, sedan har ni bekvämligheten till att ha separat badrum och wc. Köket är bostadens naturliga samlingsplats där köksön sammanbinder vardagsrummet och skapar sociala ytor för umgänge när ni har vänner över för middag.

BRF Atlasmuren är en välskött och lågt belånad förening med god ekonomi där de långfristiga skulderna uppgår till 1315 kr/kvm.
Till bostaden hör ett vindsförråd.

Bostaden är belägen i hjärtat av det pittoreska Atlasområdet, även kallat Lilla Paris. Här möts det bästa från två världar med ett stort utbud av mysiga krogar, restauranger och välsorterade mataffärer runt Rörstrandsgatan samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Vasaparken når du med en kort promenad som erbjuder gott om aktiviteter med bland annat fotbollsplan, minigolfbana och mysiga fik. Ett stenkast bort finner du även härliga promenadstråk längs Karlbergskanalen och löparspår finns vid området runt Karlbergs slott. Här erbjuds direkt närhet till S:t Eriksplan med alla dess kommunikationer (T- bana och bussar bl.a. linje 3, 4 samt flygbussar från Torsgatan). Känner du för lite omväxling, tar du en tiominuters promenad över bron mot Kungsholmen och trevliga Västermalmsgallerian där du har ett stort utbud av butiker och fikaställen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vasastan