Beckomberga Ängsväg 20

Beckomberga, Stockholm Karta & restider

2 795 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Varmt välkommen till denna nyproducerade tvåa på 58 kvm med uteplats och stilfulla tillval. Genomgående vita väggar och ekparkett. Här har man tänkt igenom planlösning, funktionalitet och design vilket gör detta till ett hem att trivas.

Bostaden erbjuder en yteffektiv hall med en garderob direkt till vänster som ger bästa tänkbara avhängning och förvaringsmöjligheter. Även till vänster från hallen nås ett väl tillaget helkaklat badrum med tvätt och torktumlare samt badkar. Nästa rum i ordningen finner vi bostadens sovrum som har en inbyggd skjutdörrsgarderob. Perfekt då det möjliggör extra utrymme för den dubbla sängen. Vidare in i bostaden finner vi vardagsrummet i delvis öppen planlösning mot kök vilket ger fantastiskt bra sociala ytor. Stora fönsterpartier som ger otroligt mycket ljus åt hela lägenheten. Köket är påkostat från Vedum och innehåller allt du behöver för att vistas där och laga mat bekymmersfritt. Det är även från köket som du når bostadens stora härliga uteplats.

Lägenheten är noggrant utformad för att vara optimalt yteffektivt och på så sätt nyttja varje kvadratmeter. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i lägenheten. Innergården erbjuder fina möjligheter till samvaro samt egen odlingskruka tillhörande varje lägenhet. Här är det enkelt att leva "grönt" och socialt när och om man så önskar.

Med närhet till nya Bromma Blocks samt fullservice i Vällingby Centrum gör detta till ett idealiskt boende. Med buss tar du dig enkelt till Brommaplan, Spånga station och Vällingby centrum där du kan ta dig vidare till Stockholm central med tunnelbana eller pendeltåg. Tunnelbanestationerna Råcksta och Islandstorget ligger ungefär 1500 meters promenadväg från Beckomberga.
Området Beckomberga har närhet till vackra grönområden så som Naturreservatet Kyrksjölöten och Judarn. Med gång och cykelavstånd kan du ta dig till Mälaren för ett dopp vid Kaananbadet.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
58 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 360 kr/mån
Pris/m²
48 190 kr/m²
Byggår
2016/2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Beckomberga Ängsväg 20 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 795 000 kr
Avgift/månad
3 360 kr/mån

Statistik

958
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 37 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips