Råbyvägen 72

Kapellgärdet, Uppsala Karta & restider

2 795 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Var först med att flytta in i denna optimalt planerade tvåa med generösa ytor och genomgående ljusa ytskikt. Här hamnar ni högst upp i huset och får därmed fri utsikt mot Uppsala centrum. Lägenheten har rymliga rum med flera möjligheter för önskad möblering. Vardagsrummet, med sina 22 kvm är en given plats för era sociala möten då ni får plats med både större soffgrupp och matsalsmöbel. Det är även härifrån ni når lägenhetens balkong med högt läge och fri utsikt mot innergården i nordväst riktning, här kommer ni alltså kunna njuta av den sena kvällssolen. I bostadens kök möts ni av en slående utsikt mot staden som sällskap vid ert matbord. Moderna och genomtänkta val är något som präglar inte bara kökets inredning i grått utan också hela lägenheten, då det är genomgående parkettgolv i vitpigmenterad ask och vitmålade väggar i samtliga rum.

Lägenheten är under produktion och går därför inte att besöka. Här får ni möjlighet att flytta in redan nu i början av april. Missa inte denna pärla!
Kontakta mäklaren Clara Lööf Ljunglund på 0707-49 09 30.

Området befinner sig med närhet till de ni kan önska er. Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum. På vägen passerar ni flera träningsanläggningar och affärer samt restauranger. Vaksala torg, konserthuset och affärshuset Kvarnen hittar ni inom räckhåll. För den som behöver närhet till resecentrum är detta inom utmärkt avstånd. Smidiga cykelvägar samt bussförbindelser mot centrum och vidare finns i kvarteret.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
68 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 364 kr/mån
Pris/m²
41 103 kr/m²
Byggår
2016-2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Råbyvägen 72 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 795 000 kr
Avgift/månad
3 364 kr/mån

Statistik

765
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips