Alörsgatan 2, Lgh A1003

Klackskär, Östhammar Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Avgift
3 985 kr/mån
Pris/m²
29 104 kr/m²
Nyproduktion 

Sista lägenheten i härliga Kappseglaren, nu inflyttningsklar. Här bor du nytt och bekvämt med komforten av att kunna gå ut i markplan och skapa din egen oas på uteplatsen, perfekt för dig som vill ha känslan av trädgård kvar. På uteplatsen finns gott om plats för olika möbelgrupper och växtlighet, den sträcker sig runt hörnet vilket ger många soltimmar mot sydväst och en fantastisk utsikt mot vattnet. Lägenheten är yteffektiv med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utgång från vardagsrum till stor uteplats i vinkel med fin sjöutsikt. Rymligt sovrum med skjutbara garderobsdörrar. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Kappseglaren hus 1 har fyra våningar fördelade på 14 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar om 2-4 rum och kök. Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och förråd till varje lägenhet. Samtliga lägenheter har genomgående hög grundstandard med klassiska materialval. Kök från Ballingslöv och vitvaror från Siemens.Planlösningarna är väldisponerade med en generös uteplats eller balkong i härliga sollägen.

Närheten till staden samtidigt som du bor i ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område verkligen attraktivt. Här kommer du att bo med närhet till sköna promenadstråk, restauranger, service, sjukvård, kommunikationer och Östhammars unika stadskärna. Havet och närheten till vatten kommer att prägla din omgivning. Här glittrar Östhammarsfjärden som tar dig vidare ut i den vackra skärgården. Inflyttningsklart.

För er som uppskattar en vacker närmiljö med både natur och vatten är det här ett riktigt förstklassigt läge. Välkommen till ditt nya drömboende!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Norrtälje