Alörsgatan 2, Lgh A1003

Klackskär, Östhammar Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 950 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Invid inloppet till Östhammarsfjärden säljer vi nu fjärde etappen av det attraktiva bostadsområdet Klackskär. Med fantastiskt fint sjöläge i direkt anslutning till Östhammars stadskärna växer området Klackskär fram.
Närheten till staden samtidigt som du bor i ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område verkligen attraktivt. Här kommer du att bo med närhet till sköna promenadstråk, restauranger, service, sjukvård, kommunikationer och Östhammars unika stadskärna. Havet och närheten till vatten kommer att prägla din omgivning. Här glittrar Östhammarsfjärden som tar dig vidare ut i den vackra skärgården. Inflyttning vintern 2019-2020.

Lägenheten är yteffektiv med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utgång från vardagsrum till stor uteplats i vinkel med fin sjöutsikt. Rymligt sovrum med skjutbara garderobsdörrar. Badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Kappseglaren hus 1 har fyra våningar fördelade på 14 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar om 2-4 rum och kök. Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och förråd till varje lägenhet. Samtliga lägenheter har genomgående hög grundstandard med klassiska materialval. Planlösningarna är väldisponerade med en generös uteplats eller balkong i härliga sollägen. Som blivande boende i brf Kappseglaren har du möjlighet att göra tillval för att sätta en personlig prägel på just din lägenhet.

För er som uppskattar en vacker närmiljö med både natur och vatten är det här ett riktigt förstklassigt läge. Välkommen till ditt nya drömboende!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
67 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 985 kr/mån
Pris/m²
29 104 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Alörsgatan 2, Lgh A1003 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 950 000 kr
Avgift/månad
3 985 kr/mån

Billigare och bättre boende

Statistik

857
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 310 dagar sedan, den 8 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips