Tre kronors väg 25, 1 tr

Kvarnholmen, Nacka Karta & restider

2 795 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Ring för visning! 2:a mitt på Kvarnholmen med havet och kommunikationer som närmaste granne. Detta är tveklöst ett utav Nackas mest attraktiva bostadskvarter som bjuder på ett enkelt och bekvämt boende nära city. Fantastiska ljusinsläpp genom de stora partierna och charmig funkisstil på bostaden som ligger i en fastighet ritad av två kända arkitekter.

Drömmer du om en egen lägenhet i en av Storstockholms vackraste miljöer, mitt emellan stad och skärgård? Fastigheten är ritad av arkitekterna Eskil Sundahl och Olof Thunström och bostaden är i charmig funkisstil med stora fönsterpartier.

Ljus och luftig bostad med många härliga fönster för vackra ljusinsläpp. Lägenheten präglas av stilrena materialval, trivsam planlösning samt goda förvaringsmöjligheter och praktiska lösningar. Välkomnande hall med smarta inbyggda garderober samt goda avhängningsmöjligheter. Kök och badrum i stilrena materialval. Rymligt vardagsrum med gott om plats för möblemang. Sovrum med utgång till den soliga balkongen i söderläge. Lägenheten har gott om förvaringsutrymme med flera garderober och klädkammare. Till lägenheten hör dessutom två externa förråd.

Kvarnholmen är en helt ny stadsdel med väl bevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Här växer en boendemiljö fram med all tänkbar service, restauranger och butiker, barnomsorg och kulturella evenemang på första parkett vid Stockholms inlopp. Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken som kommer få nytt liv som områdets centrum. Här ska det nödvändigaste finnas så som livsmedel och hälso- och sjukvård. Ett stenkast från lägenheten finns en fin nybyggd lekpark för barnen i kommunens regi.

Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nyckelvikens naturreservat, förskolor och gymnasium når ni enkelt på endast 5 minuter via nya Kvarnholmsförbindelsen som förbinder de två stadsdelarna. Gångavstånd till populära Restaurang J och Kvarnholmen Mat och vy. Om man vill slippa trafik på vägarna stannar båtbussen precis utanför byggnaden som tar dig till Nybrokajen på 15-20 minuter.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
56 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 659 kr/mån
Pris/m²
49 911 kr/m²
Byggår
1930
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tre kronors väg 25, 1 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 795 000 kr
Avgift/månad
2 659 kr/mån

Statistik

4 584
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 57 dagar sedan, den 23 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips