Södra Vägen 17

Lund - Centrum, Lund Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43,5 m²
Byggår
2006
Förening
Riksbyggen BRF Margretedal i Lund
Om föreningen
Avgift
2 993 kr/mån
Pris/m²
52 759 kr/m²

Nu ges äntligen tillfället att förvärva en optimal tvåa i karakteristiska Lunna Töser. Husen ritades av Arkitektlaget tillsammans med arkitekten Mario Campi och uppfördes 2006. Lägenheten har välvalda materialval och en uppskattad inglasad balkong.

Fönster från golv till tak ger ett underbart ljusinsläpp och en magnifik utsikt tillsammans med välplanerade kvadratmetrar som skapar en funktionell och öppen planlösning. Vardagsrum och kök smälter samman och ger en öppen och rymlig känsla. Här är både modernt och ombonat på samma gång. Separat sovrum med plats för dubbelsäng och stort härligt badrum med hotellkänsla. Båda fönsterpartierna på den inglasade balkongen kan öppnas upp helt. Detta ger utrymmet en samhörighet med övriga lägenheten. Här kan man sitta och njuta av eftermiddags- och kvällssol.

Här bor du i lugnt område i centrala Lund med närhet till allt man behöver som kommunikationer, mathandel och butiker. I de nyrenoverade lokstallarna snett emot entrén ligger The More Hotel som har en gym- och spa avdelning där man kan lösa medlemskort. Vendels Matsal, som också huserar i The More Hotels lokaler, är en relativt ny gastronomisk upplevelse i Lund. Omtyckta Stadsparken ligger endast fem minuter bort och tennisbana finns i kvarteret. Det finns goda pendlingsmöjligheter med både lokalbuss och bussen till Malmö som avgår regelbundet några minuter bort.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum