Fabrikörvägen 4-8, 7tr

Nacka Karta & restider

3 090 000 kr

3 590 000 kr -14%

LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Lägenheten är färdigställd och redo för inflytt.

Välkommen till denna välplanerade 2:a om 54 kvadratmeter. En kvalitativ byggnad med rymd, funktionella planlösningar och gedigna materialval.

Lägenheten har en modern och social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket andas elegant funktionalism och har utformats som en modern möbel. Kökssnickerierna är specialtillverkade och lackade i en ljusgrå kulör och bänkskivan tillverkad i ljus kalksten. Vitvaror från Siemens med helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. Varmluftsugn och induktionshäll.

Med ingång från hallen ligger lägenhetens badrum där väggarna täckts av vacker natursten. Golvet är täckt av stora klinkerplattor i en mörk antracitgrå kulör. Stor infälld spegel med förvaring och specialdesignade väggarmaturer i polerat stål från Rubn lighting. Tvättställ och WC-stol från Duravit. Bakom ett tungt draperi döljer sig tvättpelaren som ger rummet en varm inramning.

Ett stort sovrum med en rymlig klädkammare.

Det som verkligen gör projektet unikt är läget. Flertalet av lägenheterna i föreningen ser ut över vattnet och Djurgården som ligger på andra sidan fjärden. Österut syns Fjäderholmarna (5 minuter bort sjövägen) och i bakgrunden Lidingö. Västerut ser man Stockholms inlopp med Södermalm och Gamla Stan. Om ni tar bilen in till stan tar det er ca 10 min och med färja ca 20 min. Färjan lägger till precis i närheten av fastigheten och gör stopp på såväl Djurgården som vid Nybrokajen.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
54 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 627 kr/mån
Pris/m²
57 222 kr/m²
Byggår
1943
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fabrikörvägen 4-8, 7tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 090 000 kr
Avgift/månad
3 627 kr/mån

Billigare och bättre boende

Statistik

1 657
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 91 dagar sedan, den 11 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips