Älvsåkersgränd 27

Östberga, Stockholm Se på karta

1 950 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Ättegrenen 2
Om föreningen
Avgift
3 638 kr/mån
Pris/m²
34 211 kr/m²

Nytt pris! - Renoverad 2:a om 57 kvm - Hiss - Balkong i sydväst. Parkettgolv genomgående och vitmålade väggar!
Ljust rymligt kök med gott om plats för 4-5 personer. Kombinerad Kyl och frys, ugn, spis och fläkt. Rymligt vardagsrum och sovrum med god plats för möbler. Fräscht stambytt badrum med tvättmaskin och torktumlare (ingår). Bredband ingår i avgiften från 15 november med 100 Mbit.

Stabil och välskött förening med alla stora renoveringar gjorda.

Med gångavstånd från bostaden finns bussar som bl.a. tar dig till pendeltågsstationen Årstaberg som är en knytpunkt för byte mellan buss, tvärbana och pendeltåg. Du kan därifrån bl.a. ta dig med pendeltåg in till Stockholmscentral på ca 10 min.

Genom att ta Buss 168 som går direkt till Gullmarsplan,(där även tvärbana och tunnelbanan finns att byta till) har du andra möjligheter till god kommunikation. Buss 134 som går via årstaberg till liljeholmen där når du tunnelbanans röda linje.Via tunnelbanan når du underbara Södermalm på bara några minuter samt Stockholms innerstad på ca 10 min. Vid Gullmarsplan finner du även apotek, livsmedelsbutiker och annan service.

Med närhet till bl.a. fina grönområden, Östberga centrum där Coop ligger som dessutom är ett postombud, restauranger, tandläkare samt förskolor. För den motionsintresserade så finns Östberga ute gym i närområdet.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Årsta