Lövgatan 55, VÅN 2, 1-1207

Råsunda, Solna Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Byggår
2019
Förening
BRF West Side Solna
Om föreningen
Avgift
2 401 kr/mån
Pris/m²
72 093 kr/m²

Inflyttningsklar * Flytta in när du önskar * Garage i huset * Tillhörande förråd * Juridisk person kan godkännas av styrelsen

Välplanerad 2:a med fönster i två väderstreck. Stort vardagsrum som är lättmöblerad och som rymmer både soffgrupp, TV och matbord. I anslutning till vardagsrummet finns det stilrena köket som har allt för den perfekta matlagningen. Sovrummet har ett lugnt läge och vetter mot Lövgatan. Härifrån når man även den mysiga balkongen med grönskande och rofylld utsikt.

På föreningens hustak finns en gemensam takterrass för socialt umgänge och på innergården en pool för svalkande dopp. Mot huvudgatorna i de nedra planen kommer butiker, caféer och kontorsverksamhet att finnas.

I Brf West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med goda kommunikationsmöjligheter. Näckrosen är närmsta T-bana och flertalet bussar trafikerar också området. Längst Råsundavägen finns mataffär, bageri, flera restauranger och mysiga butiker. I området finns även Filmstaden med gym och egen biograf. Som extra grädde på moset finns även Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design. Närhet till vackra naturområden såsom Råstasjön och Lötsjön som erbjuder härliga promenadstråk.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Solna Sundbyberg