Torgny segerstedts allé

Rosendal, Uppsala Karta & restider

2 395 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Nu finns chans att köpa en mycket yteffektiv och ljus bostad i brf K57. Den kvadratsmarta planlösningen fördelar sig på vardagsrum och kök i öppen planlösning med påkostat kök från HTH och vitvaror från Smeg. Från vardagsrummet når man bostadens balkong som är mycket generöst tilltagen i bästa sydvästläge. Badrum erbjuder Carrarmarmor med elektisk komfortgolvvärme, ljust kakel på väggarna samt en komibinerad tvättmaskin från Smeg. Detta i kombination med spotlights i tak ger rummet en exklusiv känsla.

I övrigt erbjuder bostaden vit-pigmenterat ekgolv, fönsterbrädor i Carrarmarmor och platsbyggd skjutdörrsgarderob från golv till tak från Lappvattnets Snickerifabrik i hallen. Utöver detta finns möjlighet att sätta sin egna personliga prägel med val och tillval.

För att se vilka bostäder som är lediga besök gärna projekthemsidan på www.k57.se Inflyttning sker 2018.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppentider.

Att flytta till ett nybyggt hus är att flytta till enkelhet och hållbarhet. I K57 Rosendal har vi dessutom lagt till en komponent: lekfullhet. I husets hjärta ligger den gemensamma Hobby Lobbyn, vilket är precis vad det låter som, en självklar mötesplats för de boende med utrymme för dina specialintressen. Lokalen utrustas med verktyg för att till exempel mecka med cykeln, renovera möbler eller snickra ihop en helt ny favoritsyssla. Här kan du hämta inspiration från grannarna och utbyta idéer. Lobbyn kan också användas som lokal vid barnkalas, lussebak eller om du bara samla lite fler vänner än vad som får plats i lägenheten. Behöver du en paus kan du kliva ut till den mysiga innergården som binder samman husen. För dig som har gröna fingrar och vill ha en rogivande plats för dina växtprojekt finns här arbetsbord och odlingslådor. I huset finns även flera bekvämligheter som underlättar vardagen: Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Bilderna är illustrationer. Ändringar och avvikelser kan förekomma.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
55 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 204 kr/mån
Pris/m²
43 545 kr/m²
Driftkostnad
5 532 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Torgny segerstedts allé och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 395 000 kr
Avgift/månad
3 204 kr/mån
Driftkostnad
5 532 kr/år

Statistik

358
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 23 dagar sedan, den 3 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips