Torgny segerstedts allé

Rosendal, Uppsala Karta & restider

2 595 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Nu finns chans att köpa en mycket yteffektiv och ljus bostad i K57. Den kvadratsmarta planlösningen fördelar sig på sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning med påkostat kök från HTH och vitvaror från Smeg.

Från vardagsrummet når man bostadens ena balkong om ca 7 kvm. Badrummet erbjuder Carrarmarmor, ljust kakel på väggarna samt en kombinerad tvättmaskin från Smeg. Här finns även påkostad dusch med vattenfallsfunktion, detta i kombination med spotlights i tak ger rummet en exklusiv känsla. Sovrummet erbjuder samma generösa takhöjd och har utgång till bostadens andra balkong i västläge mot innergården. En trappa upp finner man bostadens generösa loft på 19 kvm som med fördel kan användas som ett extra sovrum, kontor eller relaxavdelning.

I övrigt erbjuder bostaden vit-pigmenterat ekgolv, fönsterbrädor i Carrarmarmor och platsbyggd skjutdörrsgarderob från golv till tak från Lappvattnets Snickerifabrik i den rymliga hallen.

För att se vilka bostäder som är lediga besök gärna projekthemsidan på www.k57.se Inflyttning sker under senare delen av 2018.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider.

Att flytta till ett nybyggt hus är att flytta till enkelhet och hållbarhet. I K57 Rosendal har vi dessutom lagt till en komponent: lekfullhet. I husets hjärta ligger den gemensamma Hobby Lobbyn, vilket är precis vad det låter som, en självklar mötesplats för de boende med utrymme för dina specialintressen. Lokalen utrustas med verktyg för att till exempel mecka med cykeln, renovera möbler eller snickra ihop en helt ny favoritsyssla. Här kan du hämta inspiration från grannarna och utbyta idéer. Lobbyn kan också användas som lokal vid barnkalas, lussebak eller om du bara samla lite fler vänner än vad som får plats i lägenheten. Behöver du en paus kan du kliva ut till den mysiga innergården som binder samman husen. För dig som har gröna fingrar och vill ha en rogivande plats för dina växtprojekt finns här arbetsbord och odlingslådor. I huset finns även flera bekvämligheter som underlättar vardagen: Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
54 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 146 kr/mån
Pris/m²
48 056 kr/m²
Driftkostnad
5 400 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Torgny segerstedts allé och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 595 000 kr
Avgift/månad
3 146 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år

Statistik

491
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 16 dagar sedan, den 3 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips