Rallarbacken 20

Runö, Österåker Karta & restider

2 450 000 kr
Kommande försäljning
Bostadsrätticon_brf_inactive

Läge för företagaren att investera i en bra lokal med två alternativa gästlägenheter för uthyrning alternativt en att använda som lokal för din verksamhet med en separat lägenhet för övernattning, kontor eller personalbostad. Lokalen är försedd med skyltfönster och har ett av områdets bästa skyltlägen. Lägenheten en trappa upp har separat entré och är helt avskild från butikslokalen. Nedre våningsplanet (butikslokalen) har av nuvarande ägare byggts om och kompletterats med både köksutrustning och duschrum med wc - ytterligare en självförsörjande lägenhet. Campus Runö ligger lättillgängligt med ett utmärkt läge för företagaren, precis intill Pilstugetorget med Coop, ÖoB, Apotek med fler affärer och företag omkring vid infarten till Åkersberga Centrum.
Bostadsrättsföreningen upplåter bostadsrätter/lokaler till företag och husen är anpassade för olika verksamhetstyper, här finns en bra mix av företag, ett nätverk med andra småföretagare som delar ditt ekonomiska intresse i företagsbyns utveckling.

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
81 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
4 455 kr/mån
Pris/m²
30 247 kr/m²
Byggår
2015
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rallarbacken 20 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 450 000 kr
Avgift/månad
4 455 kr/mån

Statistik

911
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 278 dagar sedan, den 15 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips