Södra järnvägsgatan 32 C

Söder, Växjö Se på karta

1 930 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Byggår
2019
Avgift
3 531 kr/mån
Pris/m²
28 806 kr/m²
Nyproduktion 

Varmt välkommen till Brf Skärvets Trädgård och denna stora tvåa om 67 kvm. Lägenheten är belägen på tredje våningen med balkong om 9 kvm. Utanför entré finns en loftgång där man kan sätta sig och sola i det härliga söderläget. Bostaden är välplanerad och har genomgående hög standard med högt miljötänk, huset är Svanenmärkt. Stora fönster, takhöjd på ca 2,5 meter och en bra planlösning bidrar till ljus och luftig känsla i lägenheten. Bostaden disponeras enligt följande: hall med skjutgarderob, in till vänster finner vi sovrummet med två garderober, helkaklat badrum med praktisk arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare, från Siemens, Marbodalkök med släta luckor och vitvaror från Siemens i härlig öppen planlösning mot vardagsrummet där man även når balkongen.

I ett nytt spännande område på söder i Växjö växer Brf Skärvets Trädgård fram. Kvarteret har ett trevligt lugnt läge med stadens gågator en kort cykeltur bort. Här lever du ett bekvämt liv i ett nybyggt hem och kan njuta av ditt kaffe i bersån på den gröna innergården utan att behöva slita med trädgårdsarbete.

Andra sidan Söderleden. Inte långt från Skärvet, det som kallas Bokhultet finns fina promenadstigar. Här kan du möta våren och fascineras av solljuset som silar ner mellan de gröna lövverket. I motsatt riktning hittar du Strandbjörket. Grönområdet som kommer att ge dig många sköna och avkopplande timmar, café och den stora lekplatsen. Eller kanske bara att ta ett varv runt Växjösjön med löparskorna.

En bekymmerfri och ljus tillvaro. Att leva i närheten av grönskan, skogen, villor och vatten är en ynnest. På en sådan plats byggs nya hem med tanke om tid för att glädjas av årstidernas skiftningar. Brf Skärvets Trädgård är en plats för dig som uppskattar att ha både naturen och Växjö centrums utbud av restauranger och shopping inpå knuten. En bit bort finner vi även handelsområde I11 samt Arenastaden och Grand Samarkand.

Flytta hit och njut av Växjös grönaste och skönaste innergård.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Växjö