Almbygatan 6, 1tr

Spånga - Rinkeby, Stockholm Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 695 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Vill du bo granne med det fantastiska Järvafältet? Här har du en genomgående välplanerad tvåa om 31 kvm i populära Brf Utblicken. Lägenheten säljs på ritning. Ni är varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse. Süleyman Esen, 0708-651590.

På kanten av Rinkebyterrassen med milsvid utsikt över Järvafältet ligger Brf Utblicken. Lägenheterna spänner sig från 1-2 rum och kök och från 24-50 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har generösa balkonger eller uteplatser där du kan njuta av ett härligt uteliv. Lägenheterna i Brf Utblicken karaktäriseras av stilrena och fina materialval med kvalitet som fokus. I Brf Utblicken bor du bra och bekymmersfritt med kvaliteter som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet.

Bostadsområdet ansluter till Rinkebystråket som från och med hösten 2015 erbjuder shopping och kulinariska upplevelser från jordens alla hörn. Rinkebystråket förlängs genom Rinkebyterrassens innergård och ut till en utsiktsplats där du får en härlig vy över Järvafältet. Närheten till Järvafältet erbjuder ett vackert natur- och strövområde med motionsspår och cykelväg. På andra sidan av Järvafältet ligger Kista, endast 700 meter från Rinkebyterrassen.

Från Rinkebyterrassen har du nära till kommunikationer i form av både tunnelbana och buss och på mindre än 20 minuter kan du befinna dig i centrala Stockholm. Till Kista, ett av världens främsta ICT-kluster, cyklar du lätt över Järvafältet. Bromma flygplats ligger bara ca 30 minuter bort med kollektiva transportmedel och endast 10 minuter bort med bil.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
31 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 227 kr/mån
Pris/m²
54 677 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Förening
BRF Utblicken på Rinkebyterrassen
Om föreningen
Fastighetsbyrån Kista

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Almbygatan 6, 1tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr
Avgift/månad
2 227 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Utblicken på Rinkebyterrassen

Antal lägenheter
51
Registreringsår
2014
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

Statistik

4 530
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 213 dagar sedan, den 20 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips