Tulegatan 18 vån 12

Sundbyberg centrum, Sundbyberg Se på karta

3 850 000 kr

3 495 000 kr +10%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Byggår
2014
Förening
BRF Kristallen 1
Om föreningen
Avgift
2 690 kr/mån
Pris/m²
78 571 kr/m²

Annonserat pris accepteras av säljaren som slutpris! Nu säljs denna toppen lägenhet som andas lyx och bekvämlighet. Ett stilrent boende för den kräsne med snyggt kök och badrum med all maskinell utrustning man behöver i snygga materialval och med exklusiv utrustning. Planlösningen är luftig med stora fönsterpartier som bjuder fantastiskt ljusflöde i bostaden.

Stor balkong finns där man kan inreda med stor möbelgrupp och njuta av utsikten från ett högt läge på våning 12. Här bor du med minimal insyn och tack vare sydväst läget kan här njutas av härlig eftermiddags/kvällssol. Bakom den lyxiga interiören står Designerduon Simon Davies och Tomas Cederlund kända från "Från koja till slott" och "Design Simon & Tomas. Tuletornen består av två huskroppar inredda med bostadsrättslägenheter och lokaler i entréplan.

Trapphusen är påkostade och det känns som att kliva in i lobbyn på ett flerstjärnigt hotell. Skillnaden är att här kommer ni hem och väl uppe i lägenheten blir ni inte besvikna. I huset rakt över gatan finns det Sats gym samt mycket omtyckta restauranger som Lilla Rött och Tuletorgets Thais House Wok, Il Piatto och I huset finns också Waynes Coffee, frisörsalong och mycket mer i närheten.

Attraktivt läge med såväl närhet till stadens kärna och puls som till det lummiga grönområdena kring Tornparken, Lötsjön och Råstasjön. Garage i huset som nås med hiss. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB