Åkerbyvägen 94, 7tr

Täby Centrum, Täby Karta & restider

2 200 000 kr
LägenhetLägenhet

*** ACCEPTERAT PRIS 2 200 000KR - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE VID INTRESSE! *** Välplanerad 2:a om 54 kvm på 7:e våningen belägen i populär och stabil förening precis intill Täby C. Funktionellt kök med generös matplats i anslutning intill köksfönstret som erbjuder en milsvid utsiktsvy. Rymligt sovrum som ger plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Vardagsrummet är ljust och väl tilltaget i storlek och möjliggör flera olika möbleringsalternativ. Stambytt badrum med vitkaklade väggar och klinker på golvet.

De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus som förhöjer känslan av rymd. Det höga läget ger en underbar utsikt men också ett skyddat läge utan insyn.

BRF Storstugan är en mycket omtyckt förening och är en av Täbys största bostadsrättsföreningar. Föreningens hus inrymmer 11 trapphus med vardera 19 våningsplan varav 16 är lägenhetsplan. Totalt omfattar Brf Storstugan 704 lägenheter. Här bor du i en förening med låga avgifter och där både parkering och bredband 1000 Mbit/s ingår. Som medlem i Storstugan har du tillgång till gym, bastu och relax, hobbylokal, bokcafé samt prisvärda städ- och servicetjänster. Föreningen har även en omtyckt gård med gräsmattor, fontän, boulebana, tennisplan och lekredskap för barn.

Föreningen ligger ett stenkast ifrån utbyggda Täby Centrum som har ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer.

När du bor i Täby har du aldrig långt till grönområden eller badplats. Inte långt från bostaden ligger de trevliga motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Boende intill Täby Centrum har utmärkta kommunikationer att tillgå. Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station. Från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
54 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 638 kr/mån
Pris/m²
40 741 kr/m²
Byggår
1968-1971
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Åkerbyvägen 94, 7tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 200 000 kr
Avgift/månad
2 638 kr/mån

Statistik

1 629
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 8 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips