Kallfors Höjder

Västra Kallfors, Södertälje Tjänster för säljaren

2 095 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

En tredjedel av bostäderna i första etappen är nu sålda - intresset är stort och flertal lägenheter är även reserverade.
Kallfors höjder är ett nytt bostadsområde som projekteras fram i vacker naturmiljö, i direkt anslutning till Kallfors gård och golfbana. Platsen har en alldeles egen karaktär uppe på en höjd med en vacker utsikt ut över golfbanan. Området i naturen tillför trivsel och harmoni samt inbjuder till en aktiv livsstil.

Alla lägenheter har stor terrass eller en stor balkong med öppen vy åt två håll. Bostäderna är ljusa, luftiga och har en öppen planlösning med fantastisk utsikt. Lägenheterna har 1, 2, 3, 4 eller 5 rum och är mellan 34-117 kvm. De större lägenheterna har två WC/D.

Till varje bostad planeras en egen carport med tillhörande kallförråd. Centralt i området planeras en samlingsplats med tillhörande lekplats (kommer bebyggas i samband med etapp2), i närheten finns också ett utomhusgym. Det kommer även finnas tillgång till en gemensam bastu och övernattningslägenhet.
Alla gemensamma ytor ingår i ett större parklandskap som vackert och omsorgsfullt skall växa ihop med Kallfors golfbana.

Anmäl dig gärna till öppna visningen, eller om du önskar att boka privat visning vid annat tillfälle. Vänligen kontakta Paulina Uebel!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
55 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 925 kr/mån
Pris/m²
38 091 kr/m²
Driftkostnad
2 748 kr/år
Byggår
2018-2019
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kallfors Höjder och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 095 000 kr
Avgift/månad
2 925 kr/mån
Driftkostnad
2 748 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 613
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 122 dagar sedan, den 18 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips