Kansligatan

Rosendal, Uppsala Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
81 m²
Förening
BRF Botanikern
Om föreningen
Avgift
3 751 kr/mån
Pris/m²
47 531 kr/m²
Nyproduktion 

Välkommen till välrenommerade Botanikern som håller genomgående högsta klass i såväl design som funktion, inredningen är framtagen av arkitektbyrån Axelroth.

Den välplanerade planlösningen erbjuder genomgående ljusa askgolv och smakfulla toner på väggarna som skapar en härlig atmosfär och ljus till bostaden. Hallen öppnar upp till de sociala ytorna i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns fönster i tre väderstreck och lättmöblerade ytor som skapar plats för både soffgruppen, matplatsen och ett välplanerat kök med flyttbar köksö. I anslutning till matplatsen finns ingången till det praktiska halvrummet som möjligt går att nyttja som arbetsrum, gästrum eller mindre barnkammare. Från vardagsrummet nås bostadens ena balkong. De två stora sovrummen har en genomgång och garderober. Från det ena sovrummet kommer du till den andra, stora balkongen som vetter in mot den gröna gården. Två fina och fräscha badrum i klassiskt vitt och spännande mattsvarta detaljer för en härlig kontrast. Det större badrummet är utrustat med egen tvättutrustning (tvättmaskin och torkrumlare) och badkar. I det andra badrummet finns dusch. Tillhörande förråd i källaren.

På den stora gemensamma takterrassen, med spektakulär utsikt över slottet och domkyrkan, kommer det finnas ett rejält utekök och ombonade stora matplatser. De generösa ytorna för avkoppling, det vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans en botanisk trädgård.

Besök http://botanikern.se för mer info.

Välkommen på visning! Hitta hit: Från centrum, följ Dag Hammarskjölds väg, ta direkt höger efter rondellen (där det finns extra stoppljus uppsatta). Ta höger vid stoppljusen in på skogsvägen. Håll till vänster där vägen delar sig. Fortsätt rakt fram till den stora grusparkeringen. Parkera där och håll till höger (norrut) bort mot byggarbetsplatsen. Följ där Torgny Segerstedts Allé fram till Kansliskrivargatan 20, där ni möts av våra mäklare på Widerlöv.

Välkomna att kontakta mäklarna vid intresse.

Läs mer om bostaden
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB