Östra Kasernvägen

Brf Kapernaum - Rindö Hamn, Vaxholm Karta & restider

2 990 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Välkommen till denna underbara 3:a med balkong i rätt solläge. Hörnlägenhet med två bra sovrum och härlig sällskapsdel. Fantastisk rymd med över 3 meter i takhöjd. Lägenheten kommer stå färdig i maj.

I en stenbyggnad från sekelskiftet mitt i skärgårdsdrömmen RIndö Hamn, byggs nu 46 lägenheter i varierande storlekar. I Brf Kapernaum kombineras gamla värden som högt i tak(ca 3,5 meter) och generösa ljusinsläpp med moderna lösningar och lättskötta materialval av hög kvalitet. Här kan du dra fördel av kvaliteterna i en nyproducerad lägenhet och samtidigt njuta av härlig sekelskiftescharm. Det bästa av två världar.

I Rindö Hamn behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende. Här finns både och - på pendlingsavstånd till Stockholm och på randen till Stockholms underbara mellan- och ytterskärgård. Hamnen är den naturliga samlingsplatsen. Här sjuder det av liv, särskilt sommartid. Sommaren 2016 öppnade den nybyggda hamnrestaurangen Batteriet där man både kan äta gott och handla något från deras butik. Utöver basservice såsom förskola, skola, livsmedelsaffär mm finns mycket annat som förgyller vardagen. Fysio+ med gym och ett brett utbud av friskvård. Sugen på mer robust och naturnära träning? Testa utegymmet efter en runda i det elljusbelysta motionsspåret. Spela en tennismatch på områdets utomhusbana. Eller hyr en kajak på kajakcentret Vaxholms Brygghus och gör en utflykt på havet. Sedan kan det smaka gott med något från Ostmakeriet - café och försäljning av egentillverkad ost - eller njuta av en öl från Waxholms bryggeri, Rindö Hamns eget mikrobryggeri.

Till lägenheterna hör varsitt förråd i fastighetens källare. I fastigheten finns gemensam bastu och relax samt kajak och cykelförråd.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
78 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 725 kr/mån
Pris/m²
38 333 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet

Mattias Lindqvist

Magnusson Nyproduktion AB

Telefon: 0708-400049 Kontor: 08 410 538 00

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Östra Kasernvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 990 000 kr
Avgift/månad
3 725 kr/mån

Statistik

937
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 14 dagar sedan, den 8 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips