Helmfeltsgatan 9A

Davidshall, Malmö Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 695 000 kr
LägenhetLägenhet

Inte långt från gågatans myller och den sköna atmosfären kring Davidshallstorg ligger Helmfeltsgatan som en av Malmö mest omtyckta centrala adresser. I höjd med Pilstorpsparken där den rödteglade och vackra 20-talsbebyggelsen ramar in den lummiga öppningen mellan husen finner vi denna härliga trerummare där tidsenliga attribut möter fina renoveringar i en träffsäker kombination.

Vi tar oss upp till bostaden genom det bevarade och charmiga trapphuset med fint ljusinsläpp från de blyinfattade fönstren. Rumsfördelningen över de 77 kvadratmeterna erbjuder ett funktionellt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i fristående garderober, som medföljer lägenheten. I anslutning till sovrummet finner vi även det nyrenoverade badrummet med dusch och egna tvättmöjligheter i praktiskt kombinerad maskin (tvätt/tork). Renoveringen gjordes 2017 i samband med föreningens stambyte.

Sällskapsytorna i detta hem är verkligen generösa, med två fantastiska rum i fil. Den rejäla takhöjden på ca 3 meter och de välbevarade 20-talsattributen matchas fint mot väggar i stilsäkra gråa och gröna toner. De båda rummens härliga fönster mot Helmfeltsgatan, med djupa nischer och vacker spröjs, ger dessutom en utblick över Pilstorpsparkens grönska utanför. In mot gården i andra delen av bostaden finner vi ett kök med bra förvaringsmöjligheter och integrerad maskinpark. Här nås en rymlig balkong med plats för bord och stolar där solen tittar in under eftermiddagen. En mysig detalj är också kökstrappan som kan nyttjas som en snabbväg ned till föreningens lummiga innergård.

Utanför dörren finns ett rikt café- och restaurangutbud. Gågatans butiker nås på kortare promenadavstånd. Samtidigt som du befinner dig mitt i staden finns en skön puls runt Davidshall och närhet till gröna omgivningar i Malmös fina parker. Kommunikationsmöjligheterna som är klart fördelaktiga, med Citytunnels Triangelstation på gångavstånd och stadsbusstrafik gör det alltid lätt att ta sig till och från vald destination.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Andel i bostadsförening
Boarea
77 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 824 kr/mån
Pris/m²
47 987 kr/m²
Driftkostnad
7 140 kr/år
Byggår
1926
Räkna på boendet
 • 20
  jan
  Sön 20 jan kl. 12:00–12:45
  Bokad visning - Anmälan via www.svenskfast.se. Välkomna!
  Lägg till i kalender
 • 21
  jan
  Mån 21 jan kl. 17:30–18:00
  Bokad visning - Anmälan via www.svenskfast.se. Välkomna!
  Lägg till i kalender
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Malmö Centrum

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Helmfeltsgatan 9A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 695 000 kr
Avgift/månad
3 824 kr/mån
Driftkostnad
7 140 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 349
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 4 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips