Finnboda kajväg 10

Finnboda Hamn, Nacka Karta & restider

7 300 000 kr
LägenhetLägenhet

Accepterat pris flexibelt tillträde. Exklusiv och nyproducerad trerummare med sjöutsikt mot Saltsjön och Stockholms inlopp med 2 balkonger och 3 franska balkonger. Möjlig fyrarummare. Intill kajen alldeles invid Saltsjön finner man detta spektakulära boende. Lägenheten är belägen i huset närmast marinan, det mest eftertraktade läget i projektet Finnboda Terrass. Med väl tilltagna dubbla balkonger i söder- samt sydväst läge och 3 franska balkonger erbjuder denna lägenhet fantastiska förutsättningar för den som vill kombinera lyx och flärd med praktiskt boende. Från den charmiga franska balkongen i köket ser man Stockholms skyline samt delar av Kungliga Djurgården. Utsikten från den stora balkongen är ännu bättre och här ser man även Stockholms inlopp. Utöver de 3 franska balkongerna och de 2 stora balkongerna finner man även annan vardagslyx som exempelvis dubbla badrum samt dubbla klädkammare. Med sitt härliga läge njuter man här av solen större delen av dagen samt kvällen, underbart! Bostaden karaktäriseras av stora och öppna sociala ytor samt påkostade materialval som exempelvis ett exklusivt Vedum kök med bänkskiva i Bianco Carrara-marmor, blank kristallmosaik i badrum, fönsterbänkar i Carrara-marmor och en-stavsparkett från Kährs. Lägenhet kan väldigt enkelt byggas om till en 4 rok genom att addera en vägg enligt den alternativa planlösningen. En annan trevlig detalj är att det i samtliga fönster och glasdörrar sitter persienner.

Till lägenheten hör även ett förråd som finns i entréplan. Under grannföreningens hus finner man bilgaraget. Detta når man från nedgång på gården och vill man hellre parkera sin bil på gatan kan man göra det då föreningen tillhandahåller parkering även där. Utöver dessa uppenbara fördelar med detta boende finns från Finnboda den unika möjligheten att ta sig till centrala Stockholm via båt. Båten avgår ett stenkast från huset och tar dig till Nybrokajen i Stockholm på cirka 20 minuter. Utöver avgiften tillkommer en kostnad om 205 kr för bredbandsuppkoppling.

Gångavstånd in till pulsen på Södermalm såväl som fina grönområden och en vacker strandpromenad. Närhet till härliga Finnberget med en av de absolut bästa vyerna över Stockholm, utmärkt plats för en härlig picknick. Utmärkta kommunikationer in till stan och till Nacka med både båt och buss. Skärgården har aldrig varit närmare! För barnfamiljer finns två förskolor på två minuters promenadavstånd samt en skola i området. I området finns dessutom en välsorterad ICA-butik med allt man behöver.

Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken (kontakta resp. båtklubb för information om medlemskap och ev. kö). I det angränsande området Saltsjöqvarn driver Elite Hotels ett förstklassigt hotell med SPA-avdelning, restaurang och bar. Danvikens Hospital i Saltsjöqvarn kommer att renoveras och planeras för att därefter husera kontor och eventuellt en restaurang. Vill man äta och dricka något mer lokalt finns populära restaurang Docklands endast ett stenkast från bostaden samt ett av Nackas absolut bästa caféer beläget inne i möbelvaruhuset Fogia.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
97,5 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
5 003 kr/mån
Pris/m²
74 872 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Finnboda kajväg 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 300 000 kr
Avgift/månad
5 003 kr/mån

Statistik

7 197
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 84 dagar sedan, den 26 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips