Södervägen 26

Högmora, Huddinge Karta & restider

3 295 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

I ett fantastiskt läge uppför Brf Söderpärlan ett projekt om 18 stycken moderna, arkitektritade och yteffektiva bostäder som är beläget i det eftertraktade och barnvänliga området Högmora i Huddinge Kommun, mellan Stuvsta och Farsta.

Planerad inflyttning våren 2020. Projektet är beläget med några hundra meter från den kommande förskolan och idrottsplatsen och med promenadavstånd når man två sjöar. Här får man möjlighet att njuta i ett lugnt kvarter av grönskande omgivningar med närhet till befintlig förskola/skola, shopping och övrig service.

Husen har smarta och sociala planlösningar samt naturen runt hörnet. Varje bostad har uteplats och parkeringsplats. Bostäderna kommer att bestå av rymliga och välplanerade bostadsrätter i tre olika hustyper – Parhus 143 kvm, Parhus 70 kvm och Studiohus 2-plan på 44 kvm. Bostäderna byggs med hög kvalitet och passar perfekt för den moderna familjen. Husen erbjuder generösa och genomtänkta ytor och ger möjlighet till både gemenskap och avskildhet. Bostäderna kommer genomsyras av omsorgsfullt framtagna materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Planlösningarna är yteffektiva och funktionella oavsett storlek på bostad.

Parhusen består av putsade fasader med 3-glasfönster. Golv av vitlaserad enstavsparkett och vitmålade väggar. Skräddarsytt designkök med bänkskivor av italiensk carraramarmor och rostfria vitvaror från Siemens. Spotlights med ledbelysning i hall, vardagsrum, kök och allrum. Badrum med 30x60 mattgrå kakel på vägg och 15x15 grå klinker på golv.
Uppvärmningssystem med vattenburen golvvärme på båda våningsplanerna som kopplas till en luftvärmepump från Nibe.

De charmiga Studiohusen är perfekt för dig som alltid drömt om att bo i ett litet hus. Husen har en genomgående öppen planlösning och generösa, välplanerade arbetsytor. Ett steg ut genom det stora skjutdörrspartiet finns en privat altan och trädgård. En perfekt plats för njutning och umgänge.

Kommunikationerna är goda. Den nya bussen kommer att avgå i anslutning till bostäderna med bussförbindelse med anslutning till pendeltågen i Farsta Strand och Huddinge Centrum. På promenad- och cykelavstånd går det också att ta sig till Rågsveds tunnelbanestation. Omgivningen består av en mycket vacker natur och utbudet av friluftsaktiviteter är många.

Inflyttning (preliminärt.)

Parhusen. Enhet: 1, 2, 4, 5, 7 tillträder Kvartal 1 år 2020
Enhet 8, 10, 11, 13, 14, 16, 17 tillträder kvartal 2 år 2020
Studiohusen. Enhet 3, 6, 9, 12, 15, 18 tillträder hösten 2020 (etapp 2)

Försäljning av etapp 2 som består av 6 studiohus kommer att ske i höst. Anmäl intresse redan nu.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
70 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 850 kr/mån
Pris/m²
47 071 kr/m²
Räkna på boendet
Förening
BRF Söderprakten
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Södervägen 26 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 295 000 kr
Avgift/månad
3 850 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Söderprakten

Registreringsår
2017
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

670
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 75 dagar sedan, den 9 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips