Alörsgatan 2, Lgh A1303

Klackskär, Östhammar Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Avgift
4 598 kr/mån
Pris/m²
35 185 kr/m²
Nyproduktion 

På första parkett mot Östhammarsfjärden, högst upp i huset ligger denna fantastiska trerummare med två balkonger. Här njuter du av en helt ny lägenhet där hissen tar dig komfortabelt hela vägen upp. Två fina balkonger som verkligen ger tillfälle att njuta av den vackra närmiljön med havet som glittrar i blickfånget från båda balkongerna.

Denna väldisponerade gavel 3:a har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum avdelat med en bardisk. Från vardagsrummet når man den södervända balkongen med fin sjöutsikt och balkongen med fint västerläge nås via utgång från köket. Två sovrum varav det största sovrummet har mycket bra förvaring med ingång till rymlig klädkammare med skjutbara väggar samt garderobslösning med skjutbara garderobsdörrar. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Kappseglaren hus 1 har fyra våningar fördelade på 14 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar om 2-4 rum och kök. Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och förråd till varje lägenhet. Samtliga lägenheter har genomgående hög grundstandard med klassiska materialval. Planlösningarna är väldisponerade med en generös uteplats eller balkong i härliga sollägen.
Närheten till staden samtidigt som du bor i ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område verkligen attraktivt. Här kommer du att bo med närhet till sköna promenadstråk, restauranger, service, sjukvård, kommunikationer och Östhammars unika stadskärna. Havet och närheten till vatten kommer att prägla din omgivning. Här glittrar Östhammarsfjärden som tar dig vidare ut i den vackra skärgården. Inflyttningsklar.
För er som uppskattar en vacker omgivning med både natur och vatten är det här ett riktigt förstklassigt läge. Välkommen till ditt nya drömboende!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Norrtälje