Tullaregatan 14

Norra Hamnen, Helsingborg Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87,5 m²
Byggår
1998
Förening
HSB BRF Treudden i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
6 608 kr/mån
Pris/m²
48 571 kr/m²

Varmt välkommen till Tullaregatan 14. Här finns ett mycket bekvämt boende för dig som vill bo i Norra hamnen. Med tillhörande garageplats och hiss i huset finns denna mycket välplanerade trea med två balkonger.
Kvadratsmart planerad och med stora fönsterpartier får du fantastiskt ljusinsläpp och trevlig utsikt mot innergården och hamnen. Nyligen renoverad sällskapsyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar ytterligare till att bostaden känns ljus och luftig. Här erbjuds praktisk planlösning, ett modernt renoverat kök, två fina sovrum varav ett med balkong. Här finns även både ett rymligt badrum med dusch och tvättpelare samt gästwc. Sammantaget ett mycket bekvämt och trevligt boende med tillhörande garageplats i ett av Helsingborgs mest eftertraktade områden.

Bostadsrättsförening Treudden ligger i Norra Hamnen i Helsingborg. Husen som är ritade av olika arkitekter uppfördes till bostadsutställningen H99.

Här på Tullaregatan i Norra hamnen bor du på ett av Helsingborgs mest attraktiva lägen med allt du kan önska dig i form av kultur, nöjen och service helt nära. Absolut närhet till alla de restauranger och caféer som området och centrum erbjuder. Sundet, hamnen och bryggorna alldeles intill. På några minuter promenerar du till Knutpunkten där du med tåg eller buss tar dig vart du önskar. Här bor man på bästa läge, men ändå lugnt och med en atmosfär som behöver upplevas på plats.

Välkommen till Tullaregatan 14 - en bostad för livsnjutare

Läs mer hos mäklaren