Hermansvägen 15

Rosenlund, Jönköping Se på karta

1 875 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71,5 m²
Byggår
1958
Förening
BRF Vårdaren nr 4
Om föreningen
Avgift
3 538 kr/mån
Pris/m²
26 224 kr/m²

Underbar trea högst upp i huset med ett fantastiskt gavelläge och fint ljusinsläpp. Balkong i härligt västerläge, fri från insyn, där du kan landa efter en arbetsdag och njuta av solens sista strålar. Välkomna till Hermansvägen 15 och denna trea som är i riktigt bra skick.

Direkt när du kliver in i hallen och sätter fötterna på den ljuslaserade fiskbensparketten får du en "hemkänsla" och vill genast utforska resten av lägenheten, för känslan är att resten kommer vara minst lika bra. Den vackra parketten löper in till vardagsrum och matsalsdel där charmiga dubbeldörrar med glaspartier gränsar av. Dessa två rum i fil ger bostaden generösa sällskapsytor som passar perfekt när gästerna kommer på besök. För dig som behöver två sovrum kan matsalsdelen med fördel användas.

Här blir man bortskämd med högre takhöjd och ljusinsläpp från totalt tre håll vilket gör att känslan av rymd förhöjs ytterligare.

Köket har under år 2016 genomgått en totalrenovering och resultatet blev ett Marbodalkök. Smakfullt renoverat med vita köksluckor, vitt kakel och bänkskiva i mörk kvartskomposit. Här har man valt ett ljuslaserat parkettgolv som går i samma kulör som fiskbensparketten i hallen för att få en röd tråd genom lägenheten. Även badrummet är bra i ordning med klinker, kakel och kombinerad tvätt- och torktumlare. Klädkammaren som ligger intill hallen har fått ny behaglig heltäckningsmatta på golvet och smart garderobslösning.

I vår kommer balkongerna glasas in och göras större, vilket kommer bli ett rejält lyft. Du kommer alltså kunna utnyttja din balkong under längre period på året. Till lägenheten finns det också möjlighet att hyra en parkeringsplats för den som så önskar.

Ett bekvämt boende med cykel- och gångavstånd in till Jönköpings centrum, Asecs köpcentrum, vätterstranden, grönområden m.m. Bra kommunikationsmöjligheter med linjebuss.

Missa inte denna gavelpärla - Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping