Ljuskärrsvägen 96

Saltsjöbaden, Nacka Se på karta

2 495 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77,8 m²
Förening
BRF Ljuskärrsberget 1
Om föreningen
Avgift
3 829 kr/mån
Driftkostnad
15 840 kr/år
Pris/m²
32 069 kr/m²

Välkommen till en modernt renoverad 3rok med fantastiskt läge!
Bostaden har en luftig och generös planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster i två väderstreck. Utgång från vardagsrummet till stor altan med sol från morgon till sen eftermiddag.

Lägenheten är belägen uppe på attraktiva och barnvänliga Ljuskärrsberget. Ingen biltrafik. Närhet till Tippens tågstation, centrum och promenadstråket ner till Lundsjön och golfbanan.
Föreningen Ljuskärrsberget 1 är en stabil förening. God ekonomi. Värme, vatten, kabel-TV (basutbud) ip telefoni (abg. avgift) samt bredband via Ownit ingår i månadsavgiften.

I närområdet finns fina möjligheter till rekreation - Promenadstråk, motionsslinga, golf, bad, längdskidor, båtliv och utförsåkning. Förskola finns i området samt nära till flertal skolor. Vad gäller kommunikationer så tar Saltsjöbanan dig in till Slussen på ca 30 minuter, med bil går det på ca 15 minuter. Närmaste station är Tippen, dit tar du dig till fots på 10 minuter. På gångavstånd hittar du även Saltsjöbadens Centrum, ett trivsamt centrum som erbjuder allt det nödvändiga i form av butiker, apotek, bibliotek, gym och service av olika slag.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka