Elinsborgsbacken 34

Tensta, Stockholm Se på karta

1 900 000 kr

2 195 000 kr -13%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Byggår
1969
Förening
HSB BRF Päronet nr 7 i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 087 kr/mån
Pris/m²
24 359 kr/m²

Välkommen till en trerummare med naturnära och familjevänligt läge på Elinsborgsbacken 34. Här erbjuds du en stor och optimalt planerad bostad om 78 kvadratmeter med utmärkt planlösning, bra förvaringsmöjligheter och lättmöblerade rum. En lägenhet i bra skick som det bara är att flytta in i.

Här stiger du in i en rymlig och trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter, och vidare in till ett öppet, fint och socialt vardagsrum. Köket är stort, rymligt och modernt och lägenhetens badrum är stort, fräscht och funktionellt. Boendet erbjuder tre sovrum.

Föreningen heter HSB Brf Päronet nr 7 och är en trygg och välskött sådan med god ekonomi och en härlig gemenskap. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, parkeringsplats, en vacker innergård och garage. I månadsavgiften om 5087 kronor ingår el, vatten, värme, tv och bostadsrättstillägg.

Detta boende har ett av Tenstas bästa lägen – alldeles intill Järvafältet! Med en kort promenad når du Utmärkta kommunikationer och inom några minuter är man vid Kista Galleria. Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Spånga.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta