Tussmötevägen, lgh 11-1101

Stureby, Stockholm Karta & restider

4 950 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

I Stureby, vid Tussmötevägens ände, bygger Besqab bostäder för dig som älskar skogen. Eller gillar i alla fall. Du som gärna vaknar till fågelsång men hellre beställer en kaffe än kokar det på spritkök i vildmarken. Här, i början av Hemskogen, tornar det snart upp sig tre lägenhetshus med totalt 59 lägenheter bland trädtopparna.

Längst upp på gatan, där vägen tar slut och skogen börjar. Precis där, i Hemskogens närmaste dunge, kommer Hemskogshöjdens tre hus att stå. De 59 lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök, och har ritats av Bergkrantz Arkitekter.

Varje lägenhet får balkong i öst eller väst. Och då de högsta våningarna når i höjd med träden runt omkring kan du verkligen vakna upp med en kopp kaffe till fågelsång bland talltopparna. Skogen får också ta plats inne på gårdarna där vi bevarar den skogsmark och flora som finns, till exempel ljung.

Kliv i stövlarna och ta av åt ena hållet från porten för att promenera i naturens fridfullhet. Eller snöra lite lägre skor, gå två minuter åt andra hållet till tunnelbanans gröna linje och strosa längs med Södermalms gator. På lite mindre än en kvart. I Hemskogshöjden finns det plats för både staden och skogen, både tempot och lugnet.

För att ge husen en naturlig plats och integrerar vi dem i skogens rofyllda omgivning. Så många träd som möjligt kommer också stå kvar och omfamna husen. Färgskalan på husen kommer att gå i rödbrunt, gråblått och beige. Uppglasade ljusa entréer för din trygghetskänsla.

I källaren under husen kommer det byggas förvaringsrum och garage med plats för både bilar och cyklar. Dessutom kommer det att finnas några parkeringsplatser på gatan. Så att du kan packa in och ut ur bilen på ett smidigt sätt!

För mer information om lägenheterna och projektet, gå in på www.besqab.se

Lägenheterna säljs till fast pris utan budgivning, inflyttningen är beräknad att påbörjas under våren 2019.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
78 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 577 kr/mån
Pris/m²
63 462 kr/m²
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tussmötevägen, lgh 11-1101 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 950 000 kr
Avgift/månad
4 577 kr/mån

Statistik

746
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 13 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips