Åkerbyvägen 170, våning 3

Täby Centrum, Täby Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86,5 m²
Byggår
1964
Förening
BRF Farmen i Täby
Om föreningen
Avgift
3 984 kr/mån
Driftkostnad
3 780 kr/år
Pris/m²
34 393 kr/m²

*** VISAS SÖNDAG 20/10 KL. 14:00-14:30 - VARMT VÄLKOMNA! *** Varmt välkommen till denna kanonfina och rymliga 3:a med mysig inglasad balkong. Här bor ni med ett perfekt läge med närhet till både Täby C och kommunikationer.

Den trivsamma planlösningen är genomgående med generösa fönster åt två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet är inrett med ljusa väggar och vackert stavparkett i ek. Här erbjuds gott om plats för större soffgrupp med tv-möbel samt annan önskvärd trivselmöblering. Köket är stilrent och funktionellt med vit skåpsinredning och mörk bänkskiva samt fasat vitt kakel ovan bänkytor. Belysning i överskåp för behaglig och funktionell bänkbelysning. Maskinell utrustning består av spishäll, inbyggd mikrovågsugn, ugn, integrerad diskmaskin, dubbel kombinerad kyl och frys samt spisfläkt. I anslutning till kök och vardagsrum inryms en generös matplats med plats för större matbord för 8-10 personer. Sovrummen är båda ljust inredda med ekparkett. Det större sovrummet har utgång till bostadens mysiga inglasade balkong som har ett soligt sydväst läge. Båda sovrummen erbjuder utomordentlig förvaring i form av flertalet garderober. Badrummet är ljust med helkaklade väggar samt klinker på golvet och inredd med badkar, spegelskåp, wc-stol, handfat med kommod samt badkar. Här finns även förberett för installation av tvättmaskin och torktumlare med framdragen el och vatten. Separat wc också det med helkaklade väggar samt klinker på golvet. Utöver de generösa förvaringsmöjligheterna i de båda sovrummen så har man även ytterligare förvaringsmöjligheter i den rejäla skjutdörrsgarderob som löper längs hela väggen i passagen utanför badrum och wc. Nuvarande ägare disponerar även över ett rymligt källarförråd.

På föreningens fina innergård är det öppna gräsytor som inbjuder till picknick och lek. Det finns både lekplats samt grillplats för härliga sommarkvällar!

Denna lägenhet ligger på den andra gården av föreningens totalt fem gårdar och därmed mycket nära både Täby C samt kommunikationer. Täby Centrum har ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer.

När du bor i Täby har du aldrig långt till grönområden eller badplats. Inte långt från bostaden ligger de trevliga motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Boende nära Täby Centrum har utmärkta kommunikationer att tillgå. Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station. Från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar