Klostergatan 42A

Torpa/Söder, Jönköping Se på karta

1 995 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Byggår
1935
Förening
BRF Klingan 3
Om föreningen
Avgift
2 951 kr/mån
Pris/m²
28 500 kr/m²

Det finns många anledningar till varför vi älskar vindslyor. Snedtak, takfönster och synliga takbjälkar är några fördelar som följer. Här erbjuds en vindslägenhet om 3 rok och man kan verkligen säga att det är något utöver det vanliga...

Lägenheten disponeras över 70 kvm och erbjuder en modern och social planlösning där kök är öppet mot vardagsrum. Öppen planlösning bidrar inte bara till rymd utan skapar ett härligt rum att vistas i när gästerna kommer på besök. Köket är renoverat och valet blev ett grått och tidlöst kök som är lätt att kombinera med andra färger. Till detta en rostfri maskinpark från Electrolux. Även badrummet är renoverat med klinker och kakel där du som köpare får 10 års garanti. Ett stort plus för den kombinerade tvätt- och torktumlaren som underlättar vardagen.

Snedtaket, takfönstrena och takbjälkarna bidrar med oerhörd charm och ger lägenheten en mysig atmosfär. Ett ljuslaserat parkettgolv ligger genomgående i bostaden.

Två bra sovrum, båda utrustat med garderober. Emellan det nyrenoverade badrummet och det ena sovrummet finns ytterligare ett rum som kan användas som klädkammare eller kontor. Innanför detta rum finns ytterligare ett krypin där du kan förvara saker som inte används dagligen.

Bo billigt och med ett centralt läge mitt i Jönköping. Mataffär och busskommunikation hittar man precis utanför entrén. Närhet till högskola och citykärnan med butiker och restauranger. Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping