Västmannagatan 28A, vindsetage

Vasastan, Stockholm Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
97,6 m²
Biarea
8,4 m²
Byggår
1898
Förening
BRF Tuben 6
Om föreningen
Avgift
4 225 kr/mån
Driftkostnad
6 012 kr/år
Pris/m²
71 670 kr/m²

Vindsetage | Terrass i sydväst | Fungerande öppen spis | Skick i toppklass | Golvyta 106 kvm.

Varmt välkommen till första klassens vindsetage med terrass i sydväst och fungerande öppen spis. Lägenheten är exemplariskt inredd med ett välbyggt och påkostat kök och badrum i toppklass.

Den spännande planlösningen med ett sovrum med både klädkammare och badrum en suite känns lika kontinental som cool. Samtliga belysningsarmaturer kommer från Flos. De inbyggda installationerna i dusch och wc kommer från Flos. På det undre planet har arkitekten ritat in två skjut dörrar i valnöt som sträcker sig från golv till tak. Detta är ens bostad för dig som gärna skriver under på att det är detaljerna som gör helheten.

Via den platsbyggda trappen tar du dig till etagevåningens övre plan där extrarum, vardagsrum med fungerande öppen spis samt en södervänd terrass påträffas. Passa på att njut av solen med ett härligt glas vin (flaskorna förvaras i de två vinkylarna i köket) eller en espresso. Från terrassen kan du förövrigt ta dig in i lägenhetens vindsförråd.

De snygga inramningarna i varje rum tillsammans utsikten och charmen gör att detta är en bostad som du kommer att trivas extremt väl i.

Golvyta: 106 kvm. Terrass: 9 kvm. (Boarea 97,6 kvm).
Hiss finns ej.

Välkommen.

Läs mer hos mäklaren
Vasastansmäklarna