Kadettgatan 36B

Västra Berga, Helsingborg Karta & restider

995 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till Kadettgatan 36b, en välplanerad trea på högt läge!

Hallen är praktiskt klinkerbelagd och har såväl garderober som plats för avhängningsmöbel för dina ytterkläder. Från hallen har du sikt in mot vardagsrummet. Köket är stilrent vitt, både gällande luckor och vitvaror. Matplatsen vid fönstret är ljus och trevlig och här finns även mer förvaring.

Vardagsrummet är i bra storlek med plats för såväl matplats som soffgrupp. Stora fönster släpper in bra med solljus. Intill vardagsrummet ligger ett av sovrummen, detta med utgång till bostadens favoritutrymme; Den inglasade balkongen! Här är det lätt att trivas och slå sig ner för en pratstund med en besökande vän eller krypa upp i en fåtölj och läsa en god bok. Utsikten bjuder på innergårdens gröna ytor och åt vänster ser du den stora lekplatsen med flertalet sittplatser.

Bostadens andra sovrummet är i bra storlek och lättmöblerat. Badrummet är stambytt och helkaklat i sobra färger och har såväl dusch som vägghängd toalett och plats för förvaring. Ett fönster gör utrymmet ljust och ger dig dessutom möjlighet att vädra vid behov.

Föreningen har garage samt parkeringsplatser. För närvarande är det kö till garagen, men inte till parkeringsplatserna. Dessa hyrs ut via Riksbyggens kundwebb.

I direkta närheten kör buss nr 2 och 25 och på gång-/cykelavstånd finns även Pågatågstationen Maria station. ICA Maxi är belägen inom ett par minuters bilfärd och på närliggande Stattena finns läkarmottagning med distriktssköterska och apotek samt Stattena Centrum med ett varierat utbud av affärer.

På Västra Berga Förskola finns flera avdelningar, varav en som leds som en I ur och skur i Friluftsfrämjandets anda.
Västra Berga skola med årskurs 1-9 ligger på promenad-/cykelavstånd.

Välkommen hem!

___________________________

Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0722-32 02 02 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för _din_ försäljning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
86 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
5 390 kr/mån
Pris/m²
11 570 kr/m²
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kadettgatan 36B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
995 000 kr
Avgift/månad
5 390 kr/mån

Statistik

2 073
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 11 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips