Östra Varvsgatan 16B

Västra Hamnen, Malmö Karta & restider

2 495 000 kr
LägenhetLägenhet

Med perfekt läge i Västra Hamnen och en kort promenad från havet ligger denna trivsamma trea belägen på markplan med trevlig uteplats i söderläge in mot föreningens gård. Genomgående planlösning, väl tilltagen takhöjd och höga fönster ner till golv ger lägenheten en härlig rymd och gör att ljus och uteplatsens plantor når långt in i lägenheten.
Här är vardagsrummet kärnan i hemmet och det är en naturlig plats att umgås då den sammankopplar lägenhetens övriga rum.
Välplanerat kök med gott om förvaring som ligger i anslutning till det rymliga vardagsrummet. Lägenheten har två sovrum varav det största har gott om garderobsförvaring och plats för en dubbelsäng. Helkaklat badrum med bekvämligheter så som dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare med gott om arbetsyta och förvaring.

Idag är detta en stadsdel som har ett helhetstänk kring klimat och miljö i stadsplanering och arkitektur. Många av föreningarna i området har miljöcertifieringar att stoltsera med och området lockar besökare från hela världen, bland annat är Brf Barcelona Västra Hamnens första Svanenmärkta hus. Denna stadsdel var från början ett industriområde på väg att avvecklas som påbörjade sin förändring i samband med starten av Bo01-mässan 2001. Idag är Västra Hamnen ett spännande område och en attraktiv stadsdel som sjuder av utveckling och aktivitet.

Här bor man granne med havet och har närhet till Malmö Universitet, skolor, dagis, vardaglig service, träningsanläggningar, restauranger, parker och lekplatser så som Malmös temalekplats Solen. Varför inte ta en långpromenad längs Sundspromenaden för att ta ett kvällsdopp eller njuta av områdets mysiga gator. Goda kommunikationer med buss som går till centrum och centralstationen på några minuter med ständiga avgångar ligger precis runt husknuten och för den som cyklar finns fina cykelvägar att nyttja. Har du inte en egen cykel finns det möjlighet att hyra en av Malmö by Bikes cyklar som kan plockas upp och lämnas av på valfritt cykelställ runt om i Malmö. Som granne har du också ett nytt cykelhotell och stapelbäddsparken där en av Malmös skateparker ligger vars former inspirerats av Gaudis Barcelona.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
67 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 844 kr/mån
Pris/m²
37 239 kr/m²
Driftkostnad
3 720 kr/år
Byggår
2015
Räkna på boendet
  • Måndag 19 feb kl 17:00-17:30 Spara
    Bokad visning, anmälan via svenskfast.se!
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Malmö Centrum

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Östra Varvsgatan 16B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 495 000 kr
Avgift/månad
3 844 kr/mån
Driftkostnad
3 720 kr/år

Statistik

2 246
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 5 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips