Larmvägen 8C

Fredriksdal, Helsingborg Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102,5 m²
Byggår
1965
Förening
HSB BRF Fredriksdal i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
6 291 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
11 220 kr/m²

VÄLPLANERAD 4:a PÅ GAVEL MED INGLASAD BALKONG! HISS OCH VÄLSKÖTT FÖRENING!

Stig in i denna välskötta lägenhet som i stora delar är original från byggnadsåret. Här är potentialen enorm! Den senaste renoveringen som gjorts är duschrummet och gäst-wc som renoverades i samband med stambytet 2011.

Lägenheten har ett fint ljusinsläpp med fönster i alla fyra väderstrecken. Balkongen som nås från vardagsrummet är inglasad och erbjuder en behaglig utsikt över föreningens innergård. Rummen i bostaden är stora och planlösningen är mycket bra.

Redan vid första anblick syns det att huset, fastigheten och föreningen är i goda händer. Bakom fasaden finns inte bara hiss, renoverade tvättstugor och välskötta trapphus. Utan den som sätter sig in i föreningens årsredovisning ser också att föreningen gör stora positiva resultat år efter år, att lånen amorteras av i en bra takt samt att soliditeten har en stadig ökning. Detta har i sin tur har lett till att det genomsnittliga överlåtelsevärdet har ökat mycket de senaste fyra åren. Sammantaget är detta en förening som många vill bo i och som tar väl hand om så väl de boende som huset.

Fredriksdal har goda kommunikationsmöjligheter i form av en regelbunden busstrafik samt en direkt närhet till motorväg i både norr- och södergående riktning. Med cykel når ni Helsingborgs centrum på 10-15 minuter, med bil tar det 5 minuter. Här finns skola, dagis, mataffärer, apotek och gym inom ett par minuters promenad från ytterdörren.

Välkomna att boka visningstid med fastighetsmäklare Linus Blixt!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg